Frissítve: PC-re is jön a Final Fantasy Type-0

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 4.
  • Hír
Link másolása
Miután a Twitteren már utaltak rá, a Square Enix bejelentette, hogy PC-re is megjelenik a Final Fantasy Type-0. A számítógépes portot új grafikai opciókkal és javított kameranézettel vértezik fel.

Már biztosra tudjuk, hogy lesz PC-s verzió a Final Fantasy Type-0-ból. A Square Enix csak egy szűkszavú bejelentésben erősítette meg a tegnap szárnyra kélt feltételezéseket, így a további konkrétumokra (megjelenési dátum, PC-specifikus fícsörök) még várnunk kell.

Ezzel egy lépéssel közelebb kerültünk a Final Fantasy XV PC-s verziójának bejelentéséhez is, hiszen a Final Fantasy Type-0-val bezárult a kör, már tudjuk, hogy a közelmúlt összes FF-játéka napvilágot lát számítógépeken - így nagy eséllyel az új rész sem fog kimaradni.

Update! A Square Enix szólt, hogy bár megcsúszott vele, a Lightning Returns: Final Fantasy XIII PC-s változata továbbra is tervben van.

3.
3.
patka21991
Ha jól tudom a Final Fantasy IX-et sem jelentették be PC-re.
2.
2.
PaulMarloW
Akkor majd fogyni fog jól
1.
1.
zsocc-nrg
X és X-2 bejelentés azért még hiányzik bár azok csak remasteredek. Mindenesetre nagyon örülök hogy ez is jön pc-re, és várom az FFXV-öt is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...