Visceral: a Mercenariesre hajaz majd az új SW-játék

Ugyan a Visceral Games műhelyében készülő, titokzatos Star Wars-játékról semmit sem lehet még tudni, az egyik fejlesztő által elejtett Twitter-bejegyzés mégis arra utal, hogy egy nyílt világú, külső nézetes akciójátékot kapunk.

Miután a Disney többek között a LucasArtsra is rátette a mancsát, gyakorlatilag azonnal kiszervezte a Star Wars-játékok készítésének jogát, így a következő években az Electronic Arts szállítja majd az adaptációkat. A kiadó olyan stúdiókat bízott meg a munkálatokkal, mint a DICE, a BioWare és a Visceral Games.

Az elmúlt két év alatt azonban eddig csak a Battlefront leleplezésére futotta, így továbbra is megy a találgatás, hogy vajon milyen játékkal rukkol elő a BioWare és a Dead Space-szel nevet szerzett Visceral Games.

Utóbbi stúdió fejlesztéséről másfél évvel ezelőtt érkezett egy most már vadnak közel sem nevezhető pletyka, miszerint a csapat egy külső nézetes, nyitott világú Star Wars-játékon dolgozik, mégpedig az EA Canadával közösen.

Nagyon úgy néz ki, hogy ezeknek a szóbeszédeknek volt valóságalapjuk, a Pandemic Studios korábbi alkalmazottja, a most már a Visceralt erősítő Scott Warner ugyanis a Twitterén elmondta, hogy nagyon büszke korábbi munkaadója egyik jól ismert játékára, a Mercenariesre, ugyanis a nyitott világnak köszönhetően több úttörő elem is szerepelt benne.

Aztán nem sokkal később érkezett egy újabb bejegyzés, egy képpel kiegészítve, ami Han Solót ábrázolja, mégpedig az egyik Mercenaries-játékban.

Ebből pedig sokan arra következtettek, hogy a Visceralnál készülő új Star Wars-játék nyitott világú, külső nézetes, a Mercenariesre erősen építő játék lesz.

7 komment - szólj hozzá!