Nevet váltott a Black Tusk Studios

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 4.
  • Hír
Link másolása
Az új Gears of War fejlesztője immáron The Coalition névre hallgat. A stúdió fejese, Rod Fergusson szerint ez az elnevezés jobban hangsúlyozza azt a tényt, hogy a csapatban változatos tehetségek dolgoznak együtt.

Az új Gears of Waron dolgozó vancouveri székhelyű stúdiót már ne Black Tusk néven keressétek, hiszen nemrégiben felvette a The Coalition nevet. Rod Fergusson hangsúlyozta, hogy a "koalíció" helytállóbb elnevezés, hiszen náluk rendkívül változatos egyének dolgoznak együtt a közös cél érdekében.


Pláne, hogy a rajongók számára is jobban cseng a The Coalition, hiszen a Gears of War lore-ban, már találkozhattak a Coalition of Ordered Governmentsszel, azaz a COG-gal. A stúdió most már le sem tagadhatja, hogy vérbeli Gears-fejlesztővé avanzsált.

Az Xbox One-ra érkező Gears of Warról többet is megtudhatunk június 15-én, az E3 nulladik napján.

Köszi, kopic!

4.
4.
Azadojat
#2: +1
Gyökeres változások kellenek. A Judgment már nem volt az igazi, mind a sztori, mind a játékmenet megfáradt már.
3.
3.
Drazhar
#1: Egyetértek, kb átnevezték az egész csapatot egy GoW-közeli névre, hogy mindenki tudja, hogy "ja igen, ők a gow-os arcok" :D
2.
2.
dzsiádzsó
#1: GoW rajongóként úgy látom egyelőre nincs meg a bizalom a fejlesztők felé, kivárásra játszunk, E3 után kezdődhet a rajongás, de lehet megint csak bőrlehúzogatás megy majd, akkor meg elsüllyed a GoW sorozat.
Amúgy nekem ez a 4 rész bőven elég volt, amúgy is az egynek volt jó multija laggal együtt is, a többit story vitte, a negyedik nem kellett volna...
GTA is az 5. részre fáradt meg nálam, lehet ebből sem fogom szeretni, mégha az E-Day-t is dolgozzák fel benne, amibe van még némi fantázia.
Szerintem a GoW-nak gyökeres változás kéne, eszméletlen jó lenne ha open world-be menne át, feldolgozná háborút (e-day előtt). Foglalgatni be területeket, városok, erődök kicsit Far Cry szerűen, aztán egyszer csak E-Day, onnantól meg szabadon belefuthatnál egy Locust seregbe, ami éppen feltör, civil mentő randnom küldetések, stb stb.
Ezek az eddigi lineáris küldetések már nem biztos kellő ingert adnának, hogy képernyő elé ültetnének, de egy sandbox jellegű GoW az ütne nálam.
1.
1.
McDuff
hát jah, inkább azt hangsúlyozza ki, hogy meg is van az MS csicskája, akik majd szállítják nekik a Gears of War-okat újra az elkövetkező 8 évre, amíg az Xbox One-t le nem váltja más és ezek meg nem unják :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...