Bemutatkozik a Skylanders SuperChargers

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Igaznak bizonyultak a pletykák, idén szeptemberben tényleg SuperChargers alcímmel érkezik a Skylanders-sorozat következő darabja. Ezúttal a földön, a vízen és a levegőben vezethető járművek kapják a főszerepet.

Az már május végén is árulkodó volt, hogy a motocross-legenda, Travis Pastrana szellőztette meg idő előtt a Skylanders SuperChargerst - tényleg a vezethető járművek kapják a főszerepet az immáron hivatalossá vált epizódban.

A Vicarious Visions által fejlesztett játékban különféle járművekkel harcolhatunk a földön, a vízen és a levegőben. Természetesen a játszható karakterek felhozatala gyűjthető akciófigurákkal bővíthető, s ezúttal sem kell lemondanunk a gyalogos akcióról, a platform-elemekről és a rejtvények megoldásáról. A SuperChargersben teljesen új környezetet járhatunk be.

A játékban debütál majd a SuperChargers karakterosztály, tagjai erőteljes támadásokkal és új fegyverekkel operálnak. A hősöket különleges képességeik segítik majd a Kaos elleni harcban.


Az új Skylandersben húsz SuperChargers-karakter és húsz jármű szerepel majd, utóbbiakat teljesen testre szabhatjuk. A játék támogatja a korábbi részek karaktereit is, a lista több mint 300 figurát számlál.

A Starter Pack (lásd fentebb) két új karaktert, egy járművet és egy áttervezett Portal of Powert tartalmaz, ára 74,99 dollár lesz. A Skylanders SuperChargers szeptember 27-én jelenik meg Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra, PS4-re és Wii U-ra. A Wii-s és a 3DS-es verzió eltérő lesz a többitől.

6.
6.
Cipo3
#5: Ja itt akkor arra gondolsz, hogy a 17e-es csomag 16e lenne mert nem lenne benne a portal. Értem.

Bár valszeg akkor is 17e-ért adnák mert a 60 EUR/USD fix és arra terveznek.

De egyébként jogos az észrevétel.
5.
5.
shatterhand
Annyiban zavar hogy minden karácsonyra egy komplett starter pack kell. Legalabb a portál maradna es pl kulon a lemezt eleg lenne olcsón megvenne. De igy az évenkénti komplett újítás totál penzszoras a szülőknek.
4.
4.
Cipo3
Vicces a dobozon lévő 6+ amikor a játék célközönsége 3-8 éves társaság. A feladat alacsony komplexitására 8 év felett ráunnak. 8,5 éves gyerekem már MOBA-zik a PS4-en meg Zombikat írt hálóba virágokkal (engem szarrá ver).

Ezt már meg se veszem.

Doboz másik sarkán meg E10-es logó, az meg még mekkora hülyeség, Értem én, hogy cartoon violence
3.
3.
Cipo3
#2: Van jelentősége? Szoftvert ugyis megveszed kapod vele az nfc olvasot is.

Amúgy én próbáltam a swap force-ot a trap team portáljával használni, egyfolytában ledobálta a hősöket. Használhatatlan volt. Másik irányba lehet, hogy kompatibilis.

De szerintem az új portal csak design elem. NFC olvasó az nfc olvasó. Pusztán azért kell nagyobb mert egy ekkora verdából kettő nem fér el egy olyan kicsi portálon.

Ennél jobban zavar, hogy a trap teamos csapdákkal nem fogok tudni mit kezdeni ezen a játékon. Ergó az kuka vagy megy a vaterára.

Szerintetek ezeknek a járgányoknak forog a kereke?
2.
2.
shatterhand
A fa.nak kell minden evben új portált kiadni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...