Bemutatkozik a Skylanders SuperChargers

Igaznak bizonyultak a pletykák, idén szeptemberben tényleg SuperChargers alcímmel érkezik a Skylanders-sorozat következő darabja. Ezúttal a földön, a vízen és a levegőben vezethető járművek kapják a főszerepet.

Az már május végén is árulkodó volt, hogy a motocross-legenda, Travis Pastrana szellőztette meg idő előtt a Skylanders SuperChargerst - tényleg a vezethető járművek kapják a főszerepet az immáron hivatalossá vált epizódban.

A Vicarious Visions által fejlesztett játékban különféle járművekkel harcolhatunk a földön, a vízen és a levegőben. Természetesen a játszható karakterek felhozatala gyűjthető akciófigurákkal bővíthető, s ezúttal sem kell lemondanunk a gyalogos akcióról, a platform-elemekről és a rejtvények megoldásáról. A SuperChargersben teljesen új környezetet járhatunk be.

A játékban debütál majd a SuperChargers karakterosztály, tagjai erőteljes támadásokkal és új fegyverekkel operálnak. A hősöket különleges képességeik segítik majd a Kaos elleni harcban.


Az új Skylandersben húsz SuperChargers-karakter és húsz jármű szerepel majd, utóbbiakat teljesen testre szabhatjuk. A játék támogatja a korábbi részek karaktereit is, a lista több mint 300 figurát számlál.

A Starter Pack (lásd fentebb) két új karaktert, egy járművet és egy áttervezett Portal of Powert tartalmaz, ára 74,99 dollár lesz. A Skylanders SuperChargers szeptember 27-én jelenik meg Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra, PS4-re és Wii U-ra. A Wii-s és a 3DS-es verzió eltérő lesz a többitől.

6 komment - szólj hozzá!