Bemutatkozik a Skylanders SuperChargers

Igaznak bizonyultak a pletykák, idén szeptemberben tényleg SuperChargers alcímmel érkezik a Skylanders-sorozat következő darabja. Ezúttal a földön, a vízen és a levegőben vezethető járművek kapják a főszerepet.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#6
#5: Ja itt akkor arra gondolsz, hogy a 17e-es csomag 16e lenne mert nem lenne benne a portal. Értem.

Bár valszeg akkor is 17e-ért adnák mert a 60 EUR/USD fix és arra terveznek.

De egyébként jogos az észrevétel.
#5
Annyiban zavar hogy minden karácsonyra egy komplett starter pack kell. Legalabb a portál maradna es pl kulon a lemezt eleg lenne olcsón megvenne. De igy az évenkénti komplett újítás totál penzszoras a szülőknek.
#4
Vicces a dobozon lévő 6+ amikor a játék célközönsége 3-8 éves társaság. A feladat alacsony komplexitására 8 év felett ráunnak. 8,5 éves gyerekem már MOBA-zik a PS4-en meg Zombikat írt hálóba virágokkal (engem szarrá ver).

Ezt már meg se veszem.

Doboz másik sarkán meg E10-es logó, az meg még mekkora hülyeség, Értem én, hogy cartoon violence
#3
#2: Van jelentősége? Szoftvert ugyis megveszed kapod vele az nfc olvasot is.

Amúgy én próbáltam a swap force-ot a trap team portáljával használni, egyfolytában ledobálta a hősöket. Használhatatlan volt. Másik irányba lehet, hogy kompatibilis.

De szerintem az új portal csak design elem. NFC olvasó az nfc olvasó. Pusztán azért kell nagyobb mert egy ekkora verdából kettő nem fér el egy olyan kicsi portálon.

Ennél jobban zavar, hogy a trap teamos csapdákkal nem fogok tudni mit kezdeni ezen a játékon. Ergó az kuka vagy megy a vaterára.

Szerintetek ezeknek a járgányoknak forog a kereke?
#2
A fa.nak kell minden evben új portált kiadni.
#1
hangulatos