EverQuest Next - úgy néz ki, idén sem jelenik meg

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 8.
  • Hír
Link másolása
Az EverQuest Next még 2013-ban mutatkozott be, azóta viszont alig hallottunk róla. Noha a fejlesztők szerint most már ez a projekt élvezi a kiemelt figyelmüket, több mint valószínű, hogy az MMO nem tud elrajtolni az idén.

Az eddig PC-re és PS4-re bejelentett EverQuest Next munkálatai nem haladnak épp túl gyorsan, de ez egy MMO-nál talán nem meglepő, ráadásul a játékot fejlesztő Sony Online Entertainmentnél is óriási változások történtek az év elején, miután a Sony eladta a stúdiót egy független befektetési cégnek. A csapat azóta Daybreak Game Company néven működik.

A hétvégén azonban kaptunk egy kis helyzetjelentést, ebben Terry Michaels producer jelentette be, hogy a játékot kísérő, építkezős EverQuest Landmarkra a jövőben kevésbé figyelnek majd, és az elsődleges projektjük maga az EverQuest Next lesz. Ez persze nem jelenti azt, hogy a Landmarkot hanyagolni fogják: Michaels szerint ugyanúgy érkeznek majd frissítések a bétás anyaghoz, csak éppen nem annyira rendszeresen, mint ahhoz a játékosok hozzászoktak.

Michaels viszont azt is leszögezte: mindez nem jelenti azt, hogy az EverQuest Next megjelenik az idén, és bár ez sincs kizárva, lássuk be, erre kicsi az esély. Michaels azt is elárulta, hogy a következő időszakban különböző fícsörökkel kísérleteznek majd, ami annyira bizonytalan kimenetelű munka, hogy még csak meg sem tudják tippelni, mikorra készülhetnek el a játékkal.

2.
2.
Nem hiszem, hogy eltunne, csak kesobb jon majd :-)
1.
1.
Hunner
Neverquest Next... :( Pedig vártam, de jó eséllyel eltűnik a süllyesztőben
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...