Jön az Angry Birds LEGO-változata

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Tulajdonképpen furcsa, hogy az Angry Birds és a LEGO még csak most talált egymásra, de végre ez is bekövetkezett: a dühös madarak jövőre mozikba kerülő animációs filmjét LEGO-szettek is kísérik majd.

A finn és a dán cég a minap jelentette be az együttműködését, de túl sok részletet még nem árultak el arról: annyi biztos, hogy az első LEGO-csomagok jövő tavasszal, a Sonynál készülő animációs film premierjével egy időben futnak majd be. A filmben Peter Dinklage is szinkronizál.

Érdekes kérdés, hogy a LEGO-szettek a játékok vagy a mozi grafikai stílusát fogják-e követni, a kettő ugyanis (mint azt a mellékelt kép mutatja) jócskán különbözik egymástól. Az sem világos egyelőre, hogy a Rovio (vagy más fejlesztőcég) később "visszaadaptálná" videojátéknak a LEGO Angry Birdsöt - mi a magunk részéről ezen sem lepődnénk meg.

A LEGO-üzlet egyébként pont jól jön a Roviónak, a csapat forgalma és nyeresége ugyanis alaposan visszaesett a tavalyi évben, és ezt a licencelt termékek kifulladásának köszönhették a srácok: míg 2013-ban 73,1 millió eurót költöttünk Angry Birds-logós kacatokra, 2014-ben már csak 41,4-et. A Rovio korábban maga is hangoztatta, hogy a közelgő film majd javít az eredményeiken - a LEGO-val a fedélzeten ez már szinte biztosra vehető.

1.
1.
DON GONDOCS
A 2 sikercím cooperál. Vajon milyen sikerrel?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...