E3 2015: Bemutatkozik a Shantae: Half-Genie Hero

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Ismét oldalnézetes platformjátékon dolgozik a Bloodrayne: Betrayal és a DuckTales: Remastered fejlesztője, a WayForward. Az alkotásban egy bájos leányzót irányítunk, és különféle fizikai fejtörőket oldunk meg.

Mután 2013 októberében sikerrel zárult a Shantae: Half-Genie Hero Kickstarter-kampánya, a WayForward platformjátékának fejlesztése lassan a célegyenesbe érkezik. Ez lesz a negyedik bejegyzés a Game Boy-korszakban debütált Shantae-sorozatban, amely már PC-re, PS3-ra, PS4-re, PS Vitára, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és Wii U-ra lát napvilágot valamikor idén.

Az oldalnézetes címben egy ügyes kis csajszit irányítunk, aki változatos pályákon próbál helytállni, miközben fizikai fejtörőket old meg. A játékmenet hűen idézi a Game Boy-klasszikusokat.

4.
4.
RiKolto
#3: Igaza van az előttem szólónak, munka után legjobb a játék ( főleg azoknak, akikben még jobban felhozza az ideget, és összetöri az egeret, billentyűt stb. vagy a körülötte lévőnek vagy dolgoknak is árt ) :D
3.
3.
Spectrum
#2: Játékra mindenkinek szüksége van, ez nem életkor-függő. Relaxáció, rekreáció, stresszoldás, élmény, felfedezés, adrenalin... Mindenkinek szüksége van rá.
Aztán az, hogy épp egy kör teremfoci, vagy egy Project Cars-menet, már részletkérdés.
Fontos az egyensúly persze, de a játék nem a gyerekeké. ;-)
Mondjuk ez épp lehet, hogy igen. :-D
2.
2.
myrte
#1: És a játék főleg egy olyan dolog, ami nem a felnőtt emberek idejét tölti ki. Ebből a szempontból az összes játék gyerekes.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...