E3 2015: Bejelentik a Vanquish 2-t?

Azt már tudjuk, hogy a Platinum Games bejelent valamit az idei E3-on, ám a srácok legújabb tweetje alapján nagy eséllyel a Vanquish folytatásáról lehet szó. Visszatér az ádáz tempót diktáló futurisztikus TPS?
  • Írta: zoenn

Kommentek

#17
Törölt felhasználó
remélem tényleg vanmquish kettő lesz!
#16
Pont tegnap maxoltam ki :D Várom, elég király játék az első ;)
#13
11. Nekem személy szerint nagyon bejött. Ott volt a I Robot + Terminator + Gear of War hangulat, amiket mind imádtam. A csapattal folyamatosan kommunikálsz, vagy kiválasztod a válaszodat, vagy felolvasod őket. Ez a későbbiekben kihat a storyra, a viselkedésükre is. A hír által ugrott be, hogy ezt a 3játékot akkoriban nagyon kedveltem, elő is kaparom őket, vagy megveszem. Binary Domain pl kicsivel több mint 3dollar g2a-n, az nem pénz érte :-)
#11
#8: Mesélj errol a Binary domainrol valamit. Nem ismertem a játékot, de néztem rola gameplay-eket, és nagyon bejovosnek tunik.Erdemes beruházni rá?
Vanquish is várolistás szintén még.
#10
Ez nem valami ordenáré bukás volt? Mármint én kitoltam annak idején, de emlékeim szerint nem zavart sok vizet a játékos körökben...
#8
Ha ez igaz, akkor az elso nap elorendelem :-) Johetne meg par nem vart folytatas, pl. Binary Domain2, Spec Ops The Line2.
#6
A multit nagyon hiányoltam belőle.
Remélem most lesz,plusz több fajta boss.
Ezeket leszámítva abszolút ott volt a játék.
#5
Pont amikor már kezdtem feladni minden reményt a videójátékipar kapcsán! Szuper hír!
#4
Az egyet adnák már ki pc-re!
#2
Nekem a Vanquish benne van az X360 top 20ba. Simán jöhetne !!!
#1
Kihagyott egy ütemet a szívem a hír láttán.