E3 2015: Télen jön a felújított Darksiders II

A Nordic Games végre formálisan is megerősítette, hogy készül a találó nevű Darksiders II: Deathinitive Edition. Felújított grafikát és 1080p-s felbontás ígérnek a fejlesztők PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Nem igazán sikerült titokban tartani a Darksiders II jelengenerációs változatát: már február óta szállingóztak a pletykák a felújított verzióról, nemrég pedig egy PS4-es dobozkép is előkerült. Most végre megerősítették hivatalosan is, hogy készül a játék és valamikor a télen fog megjelenni. Egyelőre csak a PS4-es változat biztos.

A fejlesztők elárulták, hogy jócskán feljavították a 2012-es akció-RPG grafikáját és emellett 1080p-ben fog futni a játék. Az új kiadás tartalmazni fogja az összes eddig megjelent DLC-t, továbbá rengeteg apró javítást is eszközöltek a srácok.

A felújított verziót a Vigil Games-es fejlesztőkből verbuvált Gunfire Games készíti, így jó kezekben van a sorozat. Szóba került egyébként egy esetleges folytatás is, mely a készítők utalásai alapján nagy eséllyel a Deathinitive Edition fogadtatásától függ.

18 komment - szólj hozzá!