E3 2015: Télen jön a felújított Darksiders II

Link másolása
A Nordic Games végre formálisan is megerősítette, hogy készül a találó nevű Darksiders II: Deathinitive Edition. Felújított grafikát és 1080p-s felbontás ígérnek a fejlesztők PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Nem igazán sikerült titokban tartani a Darksiders II jelengenerációs változatát: már február óta szállingóztak a pletykák a felújított verzióról, nemrég pedig egy PS4-es dobozkép is előkerült. Most végre megerősítették hivatalosan is, hogy készül a játék és valamikor a télen fog megjelenni. Egyelőre csak a PS4-es változat biztos.

A fejlesztők elárulták, hogy jócskán feljavították a 2012-es akció-RPG grafikáját és emellett 1080p-ben fog futni a játék. Az új kiadás tartalmazni fogja az összes eddig megjelent DLC-t, továbbá rengeteg apró javítást is eszközöltek a srácok.

A felújított verziót a Vigil Games-es fejlesztőkből verbuvált Gunfire Games készíti, így jó kezekben van a sorozat. Szóba került egyébként egy esetleges folytatás is, mely a készítők utalásai alapján nagy eséllyel a Deathinitive Edition fogadtatásától függ.

18.
18.
Thor Vath
#13: Tudom, nekem is úgy van meg :D :D :D
Hát azok vennék meg, akiknek nem volt 360-uk :)
17.
17.
Freed
16# 1000℅ hogy nem!...nem tudom hogy pc-hogy volt de ps3an biztos nem.A tvm nekem is fullhd de a game nem az.
15.
15.
PS4jacksony
Mikor fogjátok már fel végre,hogy a ps4 csak egy turbózott ps3 semmi több...
A rengeteg remastered is igazolja.Mivel ezeknek a játékoknak már alapból hozniuk kellett vola a full hd-ét.
Most tényleg ebből fog állni az egész életciklusa a ps4-nek,hogy minden játékot újra kiadnak rá ? Régen ilyeneket nem nagyon csináltak..Ez gáz...De attól tartok nincs vége....
14.
14.
Freed
7# de maga a játèk nem volt fullhd.Attól hogy a monitorod az,a játèk nem futott azon...èèèrtem?!
12.
12.
Thor Vath
Hát ez tényleg nagyon gáz, hogy egy-két éves játékokat remasterelnek, csak mert konzolgeneráció-váltás volt. Még a Tomb Raidert meg lehetett érteni, mert az kb generációváltáskor jött ki - kiadták az új gépekre is. A GTAV már gázabb, de ez meg a legalja. Baromi nagy remaster lehet, kicsivel több textúra, meg egy tucattal több poligon, bár szerintem ilyen mélységig már nem is piszkáltak bele.
De van egy építő jellegű javaslatom: a Live-on regisztrálva van, kinek van meg a game 360-ra, azok húzhassák le a remasteredet One-ra update-ként :D :D :D
11.
11.
KENKILL
Nem rosszindulatból kérdem csak kíváncsi vagyok: ennek a játéknak tényleg van ekkora rajongói bázisa, hogy megérte ezt elkészíteni? Kipróbáltam mindkét részét anno de semmi eredeti ötletet nem leletem fel benne, sem gameplay sem történet terén. Erre bárkinek igénye van?
10.
10.
aordog
Ez egy nagyszerû game. Nekem wiiu-ra volt meg...és amikor nem éppen a fagyás miatt anyáztam, akkor nagyon jól szórakoztam.
20ezer valóban hatalmas pénz egy game-ért...de emlékszem a Mortal 3-ra Snes-en...réges-rég 14-ezer forint volt! A fizetéshez képest akkoriban többnek mutatkozott! Érdemes várni a játékokkal, de szerintem a mostani konzolokhoz ezek a felujított játékok azoknak szólnak, akik nem 8x pörgették már ki alacsonyabb felbontáson. Akinek ismeretlen egy remastered, annak megéri...aki ismeri az kerülje. Ha valaki megbánta a PS4-et vagy a Box-ot az eladhatja! Mindenfélekêppen jobban jár így, mert idegileg nem fog kikészûlni. Szerintem ezekre van kereslet csak nem bolti áron kell megszabadulni tôle!
8.
8.
DarkLord
Nyugodjatok meg, most jön majd a 4K konzolokra valamikor, akkor meg arra húznak fel mindent :D

Amúgy a 2 jóval gyengébb, mint az első része a játéknak. Persze még így is több, mint nagyszerű a játék csak az elsőhöz viszonyítva gyenge :) Én 2015 nyárra tettem azt az időpontot, amikor lehet beruházok egy ps4-re (megjelenéskor mondtam) nos már most látható, hogy egyenlőre még mindig semmi értelme venni. Lehet jó lesz az 2016 nyarára, amikor már talán megéri venni ezeket a gépeket.
7.
7.
mestermagyar
Majdnem belefejeltem az asztalba, amikor "megígérték a fullhd felbontást a fejlesztők".

Én már nem is tudom,7 éve is fullhd-ban toltam xd, Volt egyáltalán annál gyengébb felbontású monitorom valaha? Már a vissza a jövőbe is tárgytalan, a konzolon meg még arra visítanak, hogy fullhd-ban fog futni egy addigra 4 éves játék.

Kezd látszani, hogy a konzolok generáció alapú rendszere végsősorban hülyeség, főleg a mostani hozzáállással.

Kiadnak egy generációt, a fejlesztők 80%-a meg 2 évig semmi mást nem csinál, mint az előző játékait portolja kapzsiságból, kései kiadás miatt, vagy mert szimplán csak tudják, hogy a visszafelé kompatibilitás nem megoldott. Így nemcsak többet dolgoznak a fejlesztők ugyanazon, de a vásárlók többet is fizetnek, főleg a buták. Aztán meg jön, hogy ez a konzol nemhogy egy emulátort, hanem a manapság elvárt felbontásban is csak a legeket tudja futtatni. Legkorábbiakat, a Legprémiumabbakat, és a hardvert legkevésébé kihasználókat.

Mindenki nyugodjon le, a fejlesztőkkel semmi baj. A konzolban van a hiba. Csoda, hogy eddig kibírta e 2 jelenség nélkül.
6.
6.
Freed
Arról meg nem is beszèlve hogy szinte az arany árában adják a gameket.A minap bementem az 576 ba hogy szètnèzzek.Netről szoktam rendelgetni mert pár ezerrel olcsóbb.Megnèztem a Mortal K X-et,hát azt hittem elejtem a dobozt.20ezer forint???
Beszarok!!!
5.
5.
Freed
Vicc az egèsz...mintha mèg mindig ps3-am lenne.Ezèrt megèrte eladni ès kiköltekezni.Semmi új,csak a règi címek újrahúzva.Nagyszerű.
4.
4.
rossitibi
Hát erre aztán ráfér a felújítás! Végülis kurv@ régi játék.Alig pár éves....
:D
2.
2.
Aanash
Istenigazából örülnék neki ha az első rész is megjelenne plusz a másik kettő lovas is színre lépne.
A másik nagy álom pedig a Warhammer: Space Maine újraélesztése:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...