E3 2015: Gears of War bejelentésre számíthatunk

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 14.
  • Érdekesség
Link másolása
Hétfőn végre kezdetét veszi az idei E3, ahol a Microsoft konferenciáján jó eséllyel végre bemutatkozik az új Gears of War is. Az új részt a nemrég nevet váltott, most már The Coalition néven futó csapat hegeszti.

Már mi is tűkön ülve várjuk az idei E3-at, és bizony a szerkesztőségben is többen úgy véljük, jó lenne már ismét a COG oldalán hadba indulni. Ezt valószínűleg két módon is megtehetjük majd a jövőben: egyrészt készül a Gears of War: Ultimate Edition, másfelől pedig jó eséllyel végre bemutatkozik a korábban Black Tusk Studios néven futó The Coalition fejlesztésében készülő legújabb epizód is.

A játék hivatalos Twitter-oldalán található legfrissebb visszaszámláló is erősen arra utal, hogy a Microsoft konferenciáján biztos jelen lesz a sorozat. Most már csak az a kérdés, melyik játékkal lepnek meg minket.

13.
13.
dzsiádzsó
#11: Szerintem olvasd át, amit írtam, sajnos Te kommented nem túl világos számomra, ki mondta legyen CoD.. ?
11.
11.
#10: Ja az Uncharded 4 meg legyen egy autós Tps :) ebben a játékban mindenki azt szerette amilyen(mint a többi játékban is) ha neked nem tetszett akkor szebb jövőt de ne Cod-ujjon be a taknyok miatt mert akkor sírva fakadok! :)
10.
10.
dzsiádzsó
#9: Azért még csak 2014 elejétől dolgoznak rajta, akkor vette meg az MS a jogokat, az EPIC pedig semmilyen GoW-on nem dolgozott, tehát max a régebbi cuccokból tudtak építkezni. még 2016 őszén is csak 2,5 éve fejlesztenék, bár ha van eszük, akkor trilógia lesz (nem véletlen nevezték át magukat Coalitionra, nyilván ők szállítják a további részeket) és az első felvonás egy kis bemelegítés lesz, mint anno a GoW1, csak beleharapunk a storyba, és jót multizunk kb. Rosszabbik de egyben jobbik eset, ha valami komolyat akarnak alkotni (kétlem) és 4-5 év fejlesztési idő kell majd nekik. Akkor meg 2017 előtt sem fog jönni.
9.
9.
simon 555
#5: Kizárt, hogy idén megjelenjen, leghamarabb 2016 őszére tippelném ha most bejelentik.
8.
8.
dzsiádzsó
#7: Azért vannak ellenpéldák, pl.: Far Cry 2 --> Far Cry 3, Fallout 2 --> Fallout 3, GTA IV--> GTA V Tomb Raider U --> TR, stb.
Alapjaiban persze egy sorozat nem feltétlenül változik, de játékmenetben mindenképp, a GoW 10 éves és az első részhez képest semmi nem változik, néhány új fegyver, néhány új ellenfél, meg haladunk a storyba ennyi, ez nevetségesen kevés és unalmas is, mindig a multi vitte a játékot.
Én alapjaiban változtatnék rajta, pl openworld lehetne, fejlődési rendszerrel, de több mint valószínű, hogy lesz egy előzmény, vagy E-day (ez már a jobbik eset) néhány fegyver meg új ellenféllel, aztán örülj, hogy most már 1080p-be fut kb ennyi...
Szerintem vannak időszakok, amikor játékokat alapjaiban kell változtatni játékmenetben mindenképp, vagy rebootolni kell, a Gears erre bőven megérett az utolsó rész alapján!
7.
7.
Gykrizsi
#6: Melyik sorozat más. Alig van játék ami változott volna ennyi rész alatt.
6.
6.
dzsiádzsó
Alapjaiban kell változtatni a sorozaton, 5. részre kevés lesz a szebb grafika és néhány új fegyver, meg ellenfél, amivel kiszúrják a szemünket a GoW2-óta.
5.
5.
Starkiller89
Ha bejelentik, hogy készül a 4. része és még idén megjelenik, akkor bajban leszek :D PS4-en az Uncharted 4-et várom, és most még ez is... ajj :D
4.
4.
Dani999
En is remelem hogy lessz mind a kettő.
2.
2.
DON GONDOCS
A rajongók már készen állnak egy Gears4re.
1.
1.
dragonkris2000
Remélem mind a kettő
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...