E3 2015: Bemutatkozott a Dishonored 2

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Komolyabb meglepetést ugyan már nem okozott, de végre bemutatkozott a Dishonored folytatása, amiben Corvo mellett egy Emily nevű főhős is felbukkan. A játékról eddig nagyon keveset tudni, de egy trailert tudunk mutatni.

A Dishonored 2 PC-re, PS4-re és Xbox One-ra fog megjelenni, de egyelőre kérdéses, hogy mikor. Jó eséllyel idén már nem is nagyon fogunk hallani a folytatásról, amiben egy Emily nevű új főhős is felbukkan majd Corvo mellett. Mindkét szereplő egyedi képességeket kap és ismét szabad kezet kap a játékos, vagyis eléggé változatos módon teljesíthetjük majd a küldetéseket.



A folytatás mellett az Arkane Studios azt is megerősítette, hogy készül a Dishonored: Definitive Edition, ami az eddig megjelent összes DLC-t (The Dunwall City Trials, The Knife of Dunwall,The Brigmore Witches) is tartalmazni fogja. A csomag ősszel jelenik meg, PS4-re és Xbox One-ra.

Update! A hivatalos bejelentés szerint augusztusban jelenik meg a definitív kiadás. Így festenek a dobozképek.

27.
27.
kryszisz
#26: Hát, ez CGI trailer, szóval így tuti nem fog:P Amúgy nem valószínű, hogy változtatni fognak az első rész stílusán, mert az kb. olyan lenne, mintha a Borderlands után a 2. részt realisztikus grafikával adták volna ki.
26.
26.
Ha így fog kinézni az új rész (ahogy nem fog) akkor jöhet,de ha megint olyan pocsék lesz mint az elődje,akkor ráér....

De persze bizakodjunk hátha,nem kell már rögtön eltemetni;-)
25.
25.
Shannaro
#23: Teljes mértékben egyet értek.

Valahogy erről a pár percről nem tűnt olyan komornak, mint az első rész, kicsit talán több színt használtak, de ha komolyabb lesz a megjelenítés, mint az elődé, akkor máris jobban néz ki.
Akkor ez most a legkisebb káosszal végigvitt első rész folytatása lenne? Ennyiből nem sikerült meggyőzően leszűrnöm.
24.
24.
#19: "Az egyik legszebb játék amivel valaha játszottam"
"valami egyedit és gyönyörűt" hát ez lol :D

Te se láttál még grafikát,ha az neked szép,(kb.ps2 szinten van)
pont ez volt a bajom a játékkal,hiába volt qrva jó, mindvégig zavart hogy milyen ocsmány.
Ha nem javítanak rajta(méghozzá elég sokat) akkor hiába a full hádé meg Definitive...ugyanolyan csúnya marad.

peace.
23.
23.
kryszisz
#19: Hidd el, elég impresszionista (meg reneszánsz, szürrealista, kubista stb.) festményt láttam az egyetemi évek alatt, szóval a művelődés szerintem pipa;) De attól még a játék nem lesz szép, persze összhatást tekintve okés a dolog, ezt elismerem, de attól még minden egyes részébe bele lehet kötni, nem is kicsit. Life is Strange dettó, ott is akvarell, meg önkényes művészkedés, de a végeredmény egy nagy, barna paca, ami lehet, hogy egyedi, de a szemnek nem kellemes, sőt, kifejezetten taszító. Persze, művészileg a Dishonored tényleg elismerendő, de a karikatúra szerű karakterek, festményhatású pályák olyan paradox viszonyban állnak a sötét, vérrel és szenvedéssel teli történettel/világgal, hogy az ember azt is megkérdőjelezi, mennyire vették a fejlesztők komolyan ezt az egészet. Ez pont a a játék, amihez igenis kellett volna a realisztikus megjelenítés, mert a történet és a hangulat megkövetelte volna.
22.
22.
kamgecam
#21: Szerintem meg nagyon jó a látványvilága.
Nekem olyan érzés volt mintha egy élő olajfestményben járkálnék.
Olyan álomszerű volt az egész! :)
De hát ízlések és pofonok.Valakinek bejön ez a fajta látvány valakinek nem.
21.
21.
Chrysh
#19: Azért azt lássuk be, hogy a Dishonored (ha a grafikát nézzük), nem eget rengető, viszont meg a játékmenet számomra olyan olajozottan ment, olyan egyszerűen ment a lopakodás (ami ennek ellenére is kihívást jelentett), amit kevés játékban tapasztaltam eddig.
20.
20.
Drazhar
"amiben egy Emily nevű új főhős is felbukkan"
Gyerekek ez azért elég ciki egy gamer laptól.... Emily Kaldwin az első részből az uralkodónő lánya. A játék meg jöhet! :)
19.
19.
kamgecam
#17: Ronda volt mint a bűn?
Nem igazán értékeled a művészeteket igaz?

Az egyik legszebb játék amivel valaha játszottam.Végre nem valami túl realisztikus imitációt(barna és szürke színekkel)vagy gagyi cell-sheded grafikát kaptunk hanem valami egyedit és gyönyörűt!

Nézegesd az impresszionista festők képeit,művelődj kicsit mielőtt ilyen marhaságokat írsz.
17.
17.
kryszisz
#10: Őőő...hogyan szűrted le egy CGI videóból, hogy az akvarell grafika (ami stílus ide vagy oda, ronda volt mint a bűn) megy a levesbe? Meg, hogy Darkness klón lesz a játék, mert lesznek "csápjaid"? Azért ezek elég merész következtetések így, 3 perc renderelt anyag alapján. Én csak abban bízom, hogy az ellenfelek nem lesznek olyan síkhülyék a játékban, mint amilyenek az elsőben voltak, az volt talán a játék legnagyobb hibája.
15.
15.
Ghost26Dave
Hát azér több mint 0 ;) lehet,hogy csak a trailert láttad.
11.
11.
Neo1989
Hát a DOOM nem tetszik de legalább ez majd kárpótol :)
10.
10.
Dio papa
Kár, hogy elhagyták az akvarell jellegű grafikát a kissé groteszk karaktereket meg hogy az egészből The Darkness klónt faragtak.. Kb azt ölték ki belőle amitől egyedi volt :( Mindegy, remélem jó lesz, az első rész örök favorit nálam.
9.
9.
eszeanna
Vártam már, de valahogy ez a trópusi környezet nem tetszik annyira. Mindenesetre érdekes történetnek nézünk elébe, ha csak azt vesszük, hogy Emily is megkapta a kívülálló jelét. A végén pedig az a jelenet :)
8.
8.
lackosor6
Hát ez a trailer elég langyosra sikerült, de remélem a játék jobb lesz. Az elsőt imádtam.
Különben meg Emily a királynő lánya az első részből, gondolom Corvo gyámkodott felette. Hát nem tudom, mindig fenntartásaim vannak a "hősnőkkel". Sarah Connor, Ripley és G.I. Jane óta senki sem tudott hiteles női akció hőst letenni az asztalra...
6.
6.
drat576
"...Corvo mellett egy Emily nevű főhős is felbukkan."
- szerintem az nem CSAK "egy Emily" ^^
5.
5.
respectpele10
3# Sajnos a többi számomra várós címet nem láthatom élőbe, de majd bepótolom természetesen, a hajnali Sony kpnferenciára pedig már itthon leszek. :)
4.
4.
Yanez
Most már tuti kipörgetem majd az elsôt, mert ez nem maradhat ki!
3.
3.
PaulMarloW
2.
2.
Gykrizsi
A két számomra fontos játékból egy kipipálva.
1.
1.
respectpele10
Na eddig jól indul az E3 :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...