E3 2015: Kibővül a Star Wars: The Old Republic

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 15.
  • Hír
Link másolása
Idő előtt lelepleződött a Star Wars: The Old Republic új expanziója, amely Knights of the Fallen Empire címen fut. A hivatalos bejelentésre az EA konferenciáján kerülhet sor, de már itt vannak az első infók és látnivalók.

A Knights of the Fallen Empire-re egy nemrégiben kiszivárgott sajtóközleményben utalt az EA, a hivatalos bejelentésre a kiadó 22 órakor kezdődő konferenciáján kerül sor. Ez lesz a "legnagyobb sztori-orientált expanzió az MMO történetében", és a BioWare tényleg nem viccel: a kampányt állítólag "filmszerű narratívával" vértezik fel.

Az expanzióban új világokat fedezhetünk fel, új társakat toborozhatunk magunk mellé, a fejlesztők dinamikus narratívát ígérnek, amit az általunk hozott döntésekkel alakíthatunk.

A Knights of the Fallen Empire-re utaló jeleket már a hivatalos honlap is tartalmaz, illetve néhány képünk is van a nap végén debütáló filmes trailerből, amely Sacrifice névre hallgat.

2.
2.
mdr88
Rég nem játszottam vele, pedig szerettem. Sajnos meguntam, hogy annak ellenére hogy előfizető voltam - mert SW rajongóként szinte kötelességemnek éreztem, hogy ennyivel is díjazzam a fejlesztők munkáját - ugyan úgy ki kellett fizetnem minden egyes DLC-t, mint azoknak, akik F2P játszottak. Úgy érzem a rendszeres havidíj mellé ennyit megérdemeltem volna (nem csak én hanem minden más előfizető).
1.
1.
Galdech
Egy motorcsere után beszélhetünk róla, hogy visszatérjek-e.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...