E3 2015: Xbox One-os Rare-kollekció érkezik?

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 15.
  • Pletyka
Link másolása
A legfrissebb pletykák szerint egy Rare-kollekciót is bemutatnak majd a ma esti Microsoft-konferencián, a Kotaku több forrásból is úgy értesült, hogy a redmondiak ezzel a csomaggal ünnepelnék a csapat harmincadik szülinapját.

Este fél 7-kor Microsoft-konferencia, és ahogy közeledik a show, úgy kap szárnyra egyre több pletyka a cég felhozatalával kapcsolatban.

A legfrissebb a Kotakutól érkezett: a blog állítólag már hónapokkal ezelőtt hallott arról, hogy a Microsoft és a Rare egy Xbox One-exkluzív kollekciót rakhat össze utóbbi klasszikusaiból, de csak most tette nyilvánossá az értesüléseit, miután azt egy másik forrásból is sikerült megerősítenie. Történetesen az egyik olvasójuk küldött nekik egy fotót, amit a GameStop áruház adatbázisáról készített: ebben szerepel a RareReplay című játék, ami talán a csomagot takarhatja.

A kollekció a nyáron érkezhet meg, ekkor lesz ugyanis 30 éves a fejlesztőcsapat. A hírek szerint a lemezen a cég valamennyi klasszikusa helyet kaphat: Battletoads (NES), Jet Force Gemini (N64), Banjo Kazooie (N64), Kameo (Xbox 360), Perfect Dark (N64, Xbox 360) és Blast Corps (N64) is szerepelhet rajta, azok a címek (például Donkey Kong Country) azonban, amelyek jogai más cégeknél vannak, nyilván kimaradnak.

A hírek szerint ráadásul nem csak ezen a játékon dolgozik a Rare, egy vadonatúj projektet is hegesztenek a srácok, itt azonban még csak a munkálatok elején tartanak - valószínűleg ez az a cím, ami miatt Phil Spencer annyira lelkes volt nemrég.

Az utóbbi években Kinectre fókuszáló Rare egyébként szinte biztos, hogy bejelent valamit ma este, már csak az a kérdés, hogy mire készülnek. 

2.
2.
Falcon
elég rossz ötlet
régen jók voltak, én is már 20 éve játszom volt nes , n 64 , nagyon jók voltak anno de mára körberöhögi mindenki a kollekciójukat
mára a grafika a minden
belese merek gondolni ha 20 ezerre felárazzák .........
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...