E3 2015: Mass Effect: Andromeda bejelentés

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 15.
  • Érdekesség
Link másolása
Hivatalosan is bemutatkozott a Mass Effect legújabb felvonása, az Andromeda. Az új részről egyelőre csak annyi derült ki, hogy jövő év végén kerül boltokba. A leleplezés mellé egy ütős trailer is érkezett.

A Mass Effect-univerzum legújabb felvonása végül nem egy új számozott epizód lett. A minden bizonnyal egy új trilógiát elindító következő felvonás a Mass Effect: Andromeda nevet kapta. Egyelőre annyi biztos, hogy 2016 végén, a karácsonyi szezonban fog megjelenni, PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

11.
11.
forgonati
#9: Ez Johnny Cash, sosem volt burleszk. A trailer meg istenkirályállat :D
10.
10.
kryszisz
ÚRISTEN!!! Ezt vártam a legjobban az E3-on, és bár azt hittem, hogy valamivel többet kapunk, ez a másfél perc is olyan hangulattal bírt, hogy alig bírtam megmaradni a széken:D Az a pár világ amit mutatott a holokijelző, jesszus de ott volt a szeren:O A zene pedig inkább volt county, mint burleszk;) Számomra vége is az E3-nak:D
9.
9.
Mi ez az olcsó burleszk zene, ez nagyon gáz... :(((

A lényeg viszont ott volt... "N7" ennyi, több, nem is kell .. .D
8.
8.
Kolompár Tarzan
Emberek leszünk? Pedig szívesen néztem volna állandóan a seggét egy kékbőrű csajnak.
7.
7.
thernielle
#5: "You will play a human, male or female, though that’s actually not the character you saw in the trailer (more on that later)."

Idézet a Bioware közleményéből. Szóval emberek leszünk :)
6.
6.
KopyAti
Bocsi, kevertem a csillagképet a kis magellán felhővel.
5.
5.
#3: Shepard eddig is úgy nézett ki, ahogy akartad. Szerintem itt is lesz valami default kinézet. Inkább azért nem mutatják, mert talán egy ismert fajról van szó.
4.
4.
KopyAti
Akkor gondolom, hogy a hozzánk legközelebb eső csillagvárosban, Andromédában lesz a játszótér!
3.
3.
giga321
Na ez elkezdett érdekelni. Tetszik ez a trailer. Elég vidám a zene. Gondolom szándékosan nem:mutattak arcot, mert lehet:itt már nem:lesz központi hõs hogy Shephard meg stb hanem te kreálod egybõl és ehhez igazodik a sztori.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...