E3 2015: Ubisoft-konferencia - LIVEBLOG

Link másolása
Pontban éjfélkor a Ubisoft is csatlakozik a többiekhez, és megtartja a saját "kis" műsorát. A kései órák ellenére természetesen Gamekapocs liveblogja ezt is élőben közvetíti.

01:12 - Ezzel vége a Ubisoft-konferenciának, köszönjük a figyelmet. 

01:05 - Ghost Recon: Wildlands: új játék, melyben úgy tűnik, a drogkartellek ellen vehetjük majd fel a harcot. Egy open world címről van szó, melyben járművet is vezethetünk majd. Modern hadviselés és taktikázás jellemzi a játékot, és nagy eséllyel komoly szerepe lesz az online résznek is.

01:03 - A játék kreatív direktora mesél a játékról. Azt mondja, ez az első modern Assassin's Creed...

00:58 - Assassin's Creed: Syndicate. Szokásos AC-hangulat: remek zene, stílusos vágás, lassítások. Egy lovaskocsis üldözésbe kapcsolódunk be a trailerben, majd egy kis bunyó következik. 

00:53 - Visszatér a Trackmania is, az új epizód a Trackmania Turbo címet kapta. Az első videó alapján nekem úgy tűnik, a játékmenet nem változott. Ezúttal is hullámvasútszerű élményben lehet részünk. Több mint kétszáz pálya áll majd rendelkezésre, de pályaszerkesztő is lesz.

00:52 - Megerősítették, hogy visszatér a Terrorist Hunt mód az előző részekből. Szeptember 24-én indul a játék bétatesztje.

00:48 - Nagy eséllyel egy összeszokott csapatról lehet szó, mert elég jól együttműködnek és kommunikálnak. Újra megbizonyosodhatunk róla, hogy milyen szépen rombolható a környezet, és úgy tűnik, a grafika is javult az alpha óta.

00:45 - Ötfős élő kooperatív meccs következik, az állítólag zseniális AI ellen.

00:40 - Drámai trailert kapott az Rainbow Six: Siege, melyben Angela Bassett (American Horror Story) is szerepel.

00:33 - Just Dance 2016. Nagy hír, hogy a folytatásban már nem lesz szükség kamerára, akár az okostelefonunkat is használhatjuk majd. Fellépő, Jason Derulo érkezik, ének és tánc, bulihangulat. A játék októberben jelenik meg, Xbox One-on, PS4-en és Wii U-n pedig egy új szolgáltatás is bemutatkozik, a Just Dance Unlimited. Új zenék és content várható, ha feliratkozunk a szolgáltatásra.

00:28 - A Ubisoft Blue Byte következik egy városépítős címmel, ami az Anno 2205. Ebből is lesz majd béta, megjelenés november 3-án.

00:26 - Megkapjuk végre a megjelenési dátumot is: 2016. március 8. Előtte lesz béta is minden platformon. 

00:20 - A The Division következik. Gameplay, mely az úgynevezett Dark Zone-ban játszódik. Kisebb harcba bonyolódunk az ellenséges ügynökökkel. A játék még mindig jól néz ki, és rengeteg taktikai lehetőséget kapunk. Akár egy mentőautó tetejére felmászva is lövöldözhetünk.

00:19 - Új Trials Fusion-kiegészítő is érkezik, Trials Fusion: Awesome Level X címmel konzolokra és PC-re.

00:17 - Új DLC-t kap a The Crew, méghozzá The Crew: Wild Run címmel. Motorokat és sok offroad versenyt ígérnek. Megjelenés november 17-én.

00:13 - A játék jól néz ki, de a kaszabolás kicsit esetlennek tűnik egyelőre. Természetesen még fejlesztés alatt áll a játék, de már holnap kipróbálható lesz a demó konzolokon - 4v4 meccseket tolhatunk.

00:08 - Új IP a Ubisoft Montrealtól For Honor címmel. Hack 'n' slashnek tűnik. Igazi harcos játékot ígérnek, melyben társainkkal együtt küzdhetünk majd. Multiplayer gameplay következik.

00:07 - Egy kis önkritika: bocsánatot kérnek a tavaly történtekért, és megígérik, hogy ezúttal jobb címekkel állnak elő.

00:01 - Azonnal trailerrel kezdünk. Úgy tűnik, hogy visszatér a South Park-RPG! Az új epizód a South Park: The Fractured but Whole címet kapta, és ezúttal a Ubisoft San Francisco fejleszti. A történet folytatódik, de belekeverik a trailerben is látott szuperhősös témát. Szép kezdés, el kell ismerni.

23:57 - Már csak pár pillanat és kezdődik a show! Úgy gondolom, az EA-t nem lehet már alulmúlni idén, de nem szeretném elkiabálni.

23:53 - Már befejezett Ubisoft-játékok fejlesztési munkálataiból kaphatunk el életképeket - móka és kacagás mindenhol. Most már tudjuk, miért lett olyan optimalizálatlan az AC: Unity...

23:51 - Most Just Dance-világbajnokok mesélnek élményeikről.

23:48 - A következő videóban a fejlesztők olvassák fel a Twitteren hagyott visszajelzéseket. Természetesen pár kevésbé szalonképes vélemény is elhangzik. ;)

23:43 - A folytatásban a Ubisoft munkatársai beszélnek a cégről és a munkájuk iránti szenvedélyükről.

23:41 - A két műsorvezető szerint kb. 30 perc múlva kezdünk, addig pedig videókat mutatnak. Elsőként a Rabbids Invasionét.

(Reméljük, kicsit izgalmasabb műsorral készül a Ubisoft, mint az EA, és nem csak a kávé fog minket ébren tartani. Az biztos, hogy újra megnézhetjük mozgás közben az Assassin's Creed: Syndicate-et, és nagy eséllyel a The Divisionből is láthatunk új jeleneteket. Kicsi az esélye, de megeshet, hogy bemutatkozik a Watch Dogs vagy a Beyond Good and Evil folytatása is.

Liveblogunkban végigközvetítjük az eseményeket - fordítunk, magyarázunk és szórakoztatunk is, ha a show nem képes rá.)

Stream - nézd élőben a konferenciát!

14.
14.
simon 555
Nálam egyelőre vitte a Ubi az E3-at nálam, majd meglátjuk Sony mit produkál.
13.
13.
Drazhar
Nem igazán értem minek ez az új Ghost Recon amikor a koncepció az kb az amit a Division is szállít....
12.
12.
Drazhar
VÉGRE, nem hiszem el, hogy kaptunk egy dátumot :D
11.
11.
Andy Lightning
Trials Fusion? Azt hittem Prince of Persia lesz XD
10.
10.
Chrysh
#9: De a csávó aki promózza az is besz*rás :D
9.
9.
DON GONDOCS
UBI win, ezzek a For honoral most betaláltak. Talán ez volt a legjobb trailer.
8.
8.
DON GONDOCS
Na hol az új Rayman? vagy Call of Juarez?
7.
7.
fojesz
6.
6.
Drazhar
hopp, végre egy igazi meglepetés ami nem szivárgott ki :O :D
5.
5.
barackostej
#4: Előbbinek nagyobb az esélye, volt is pletyka róla.
4.
4.
DON GONDOCS
MEnnyi az esély egy prince of vagy Splinter Cell bejelentésnek?
3.
3.
bema695
#2: Wacky waving inflatable arm-flailing tube man! Wacky waving inflatable arm-flailing tube man! Wacky waving inflatable arm-flailing tube man!
2.
2.
barackostej
#1: Persze, hogy nem, csak teszteltelek.
1.
1.
ktome
barackostej: tudtommal most nem a Unity a soron következő AC :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...