E3 2015: Kiegészül a Star Wars: The Old Republic

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Ami tulajdonképpen nem meglepő, főleg a mai pletykák után nem, de az új kiegészítő érdekessége, hogy erősen sztoriközpontú lesz, ráadásul ingyenesen kapjuk meg, mindenki hozzáférhet majd.

A Knights of the Fallen Empire című kiegészítő október 27-én válik letölthetővé, és két, az Erő két oldalán álló testvér történetét fogja elmesélni. Az ígéretek szerint az adalék belecsempészi majd a The Old Republicba mindazt, ami miatt a BioWare játékait szeretjük (például a párbeszédek során hozott döntéseink hatással vannak a karakterünkre és a körülöttünk lévő világra), ezen kívül a szokásos új tartalmaknak (új helyszíneknek, NPC-knek és egy eddig nem ismert ellenséges frakciónak) örülhetünk majd.

3.
3.
kryszisz
#1: Sajnos eléggé P2W a rendszer, sok a megkötés, de a sztorit így is végig lehet vinni, én is csak azért kezdtem el igazából, KotOR 1-2 a kedvenc játékaim, kíváncsi voltam, hogy folytatódik a történet.
2.
2.
tiazgriff
Sztorira tökéletes, de itt elég gusztustalanok a F2P restrictionok. Pl heti 5 warzone, vagy lassabban futsz mint a subosak.. :D
1.
1.
balint23h
Hmm érdekes. Még talán meg is nézném. Van értelme úgy nyomni a játékot, hogy nem fizetek csak végig tolom a sztorit egyszer? Egyáltalán végig lehet, mennyire frusztráló a free to play rendszere ha nem akarok különösebben jó lenni csak annyira elég h a sztorit végignyomhassam?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...