E3 2015: Bővített traileren az SWTOR új kiegészítője

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 16.
  • Érdekesség
Link másolása
Tegnap az Electronic Arts konferenciáján hivatalosan is bemutatkozott a Star Wars: The Old Republic legújabb kiegészítője, a Knights of the Fallen Empire. A tegnapi előzetes után tudunk mutatni egy bővebbet is.

Tegnap formálisan is bemutatkozott a Star Wars: The Old Republic következő, teljesen ingyenes expanziója, a Knights of the Fallen Empire. Ez egy történet-vezérelt küldetéslemez lesz, amiben nem csak egy új személyes történetet, de rengeteg új kalandot, helyszínt és szereplőt is megismerhetünk majd. A játék főhőse Outlander lesz, a Nagy Galaktikus Birodalom veteránja, aki azért tér vissza, hogy szembenézzen egy új ellenséggel, az Örök Birodalom császárával.

A BioWare azt is megerősítette, hogy egészen 65-ös szintig emelik a szintlimitet, illetve már a játék kezdetén 60-as szintű karakterrel vághatunk neki a kalandnak, így semmi sem akadályoz majd abban minket, hogy elmélyedjünk a történetben.


Emellett bemutatkozott a Knights of the Fallen Empire Rewards program, amire tegnap óta lehet jelentkezni és egészen október 19-ig tart a jelentkezési időszak. A feliratkozók különböző gyűjtögethető ajándékokkal gazdagodnak minden hónapban, például olyan NPC-kel, mint Nico Okarr vagy Nico’s Duster, de szerezhetünk Blaster szettet, illetve Star Wars: Knights of the Old Republic témájú Swoop Bike-ot is.

Akik mind a négy összegyűjthető bónuszt megszerzik, azok már október 20-án, vagyis egy héttel a megjelenés előtt kipróbálhatják majd a játékot.

A kiegészítő október 27-én fog megjelenni.

6.
6.
kryszisz
#5: Azért szerintem a TOR MMO berkekben elég jól fest, plusz mesterien implementáltak egy KotOR-hoz méltó egyjátékos kampányt is a játékba, szóval csak örülhetünk mi, Star Wars rajongók, pláne, hogy - bár elég sok megkötéssel - de akár ingyen is átélhetjük a kalandot. De abban igazad van, hogy egy egész estés mozi jöhetne belőle:)
5.
5.
Ecneb
#3: A szomorú viszont, hogy nem a traillerben látottakkal játszol. Ha ilyen is lenne a játékmenet, azt mondom, hajrá, felteszem megint, de sajnos nem ez van.

Ettől eltekintve, igazán csinálhatnának egy jó 2 órás filmet is, pénzük bőven lenne rá és szerintem igény is!
4.
4.
moonborn
megint 15ezer forint a Torra :\
3.
3.
MrBenjamintoto
Amúgy simán az e3 egyik legjobb trailere volt idén szerintem
2.
2.
jusanyk
Ez a trailer ritka hangulatos volt :)
1.
1.
Gumiember
Újra fel kell rakjam nincs mese!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...