E3 2015: Transformers: Devastation részletek

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 16.
  • Érdekesség
Link másolása
Tegnap befutott a hétvégén leleplezett Transformers: Devastation első kedvcsinálója, most pedig a Platinum Games egyik alkalmazottja jóvoltából az első hivatalos konkrétumokra is fény derült.

Transformers: Devastation játékmenetének a kulcsa a látványos, pergős akció lesz. A Platinum Games ezt úgy oldja meg, hogy kétféle koncepciót kombinál. Egyrészt lehetőséget ad a játékosoknak arra, hogy szabadon váltsanak a robottá és a járművé válás között. A járműmódban a város utcáit szelve kell keresztbe tennünk az Álcáknak, míg robotmódban hatalmas pofonok kíséretében tehetjük rendre a lázadó robotokat.

A két játékmód közötti váltás egyébként egészen új ízt ad a harcrendszernek, ugyanis a kombinációk segítségével nagyon pofás összecsapásokban lesz részünk. Például gyorsíts fel maximális sebességre a járműmódban, majd a lendületedet kihasználva válts át robotmódba és vigyél be egy gyilkos ütést vagy kerüld el az ellenfél támadását, hogy aztán egy könyörtelen kombóval tisztázd az erőviszonyokat.


Mindegyik játszható robotnak saját mozdulatai, képességei lesznek, így Optimus Prime, Bumblebee, Sideswipe, Wheeljack és természetesen Grimlock végtelen számú lehetőséget kínál majd, ha harcról lesz szó.

A Platinum Games munkatársa azt is elárulta, hogy a játék készítésénél fontos szempont volt számukra, hogy megőrizzék a több mint 30 éves Transformers remekbe szabott dizájnját, így igyekeztek kombinálni az eredeti karakterek és a '80-as évek japán anime-filmjeinek látványvilágát a mai modern, cel-shaded technológiával. A végeredményt már láthattuk mozgás közben, és tényleg olyan, mintha valamelyik aktuális epizódot játszanánk.

A játék idén ősszel jelenik meg, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. 

1.
1.
Prime
Ez már most nagyon adja a G1 hangulatot, ha az animációk is olyanok lesznek, mint a mesében akkor instant buy, sőt, ennél a játéknál még a DLC-t is szívesen venném, ha mondjuk az megnyitja az Álcákat, szintén pár karakterrel, Sokkoló (Shockwave) és Fülelő (Soundwave) a kedvencek lennének.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...