E3 2015: Nintendo-esemény - LIVEBLOG

Hazai idő szerint délután hat órakor kezdődik a Nintendo E3-as eseménye, melyet a szokásoknak megfelelően ezúttal is a Nintendo Direct keretein belül nézhetünk meg. A Gamekapocs ezt a műsort is végig liveblogolja.

18:51 - Ezzel vége a közvetítésünknek. Köszönjük a figyelmet! Ne menjetek azonban sehova, mert kezdődik a Square Enix-konferencia.

18:48 - 30. évfordulóját ünnepli a Super Mario Bros. Egy kis tisztelgés a játék előtt: rajongók adják elő az ismert dallamokat. Mario-jégszobor!

18:41 - Újra szóba kerül a Super Mario Maker. A pályatervezésről mesélnek és arról, hogy a játékban komoly lehetőségeink lesznek - "game desgner tréningprogramként" emlegetik. Szeptember 11-én érkezik.

18:39 - Mario Tennis Ultra Smash és Mario and Luigi Paper Jam előzetesek.

18:33 - Emi Watanabe, egy fiatal hölgy beszél, előtte pedig egy egész Yoshi-figurahadsereg terül el. A Yoshi Woolly Worldöt is bemutatja, beszél az együttműködésről és a nehézségről is.

18:30 -  Az Animal Crossing - Happy Home Designerbe nézhetünk bele. A játék Japánba július végén jön, Európába pedig valamikor az év második felében.

18:28 - Xenoblade Chronicles X trailer. Ezután végre elárulják a nyugati megjelenést is: december 4-én érkezik.

18:25 - Fire Emblem Fates bemutatót láthattunk.

18:23 - Bemutatkozik   Metroid Federation Force egy rövid előzetesben, jövőre jön 3DS-re.

18:16 - Zelda Triforce Heroes gameplayt láthatunk - valamikor a télen érkezik 3DS-re. A fejlesztők beszélnek a játék kooperatív és multiplayer módjáról. A három játékos egymás "hátára" állva nagyobb támadóerőre képes.

Bemutatkozik a 3DS-es Hyrule Warriors is, mely a Legends alcímet kapta - természetesen trailer is van.

18:15 - Turbo Charge Donkey Kong cameózni fog a Skylandersben, természetesen csak Nintendo konzolon. 

18:11 - A Super Mario Makert mutogatják, mely idén érkezik.

18:10 - Reggie Fils-Aime jelentkezik be. Szóba kerül az NX is, de csak épp megemlíti - 2016-ban többet megtudhatunk majd róla.

18:07 - Gameplay jeleneteken a Star Fox Zero (ez lesz az anyag címe), karácsonykor érkezik. Shigeru Miyemoto beszél arról, hogyan találta ki a játékot. Ezután mesél magáról a játékmenetről is. Használhatjuk majd a kontroller mozgásérzékelőjét. Természetesen a dupla kijelzőt is ki fogja használni a játék, például a belső nézetet vetíthetjük ki az irányítóra.

18:00 - Pontosan kezdünk. Satoru Iwatát, Reggie Fils-Aime-t és Shigeru Miyemotót bábokként látjuk viszont, majd Nintendo-karakterékké változnak át.

17:50 - Még 10 perc. Zene és hangulat már van!

17:29 - 18 órakor kezdődik livestream, melynek keretén belül a Nintendo megtartja a saját műsorát. Azt már egy ideje tudjuk, hogy a Wii U-s The Legend of Zelda nem jelenik meg már idén és állítólag most sem lesz bemutató. Ennek ellenére azért ezt ne vegyük biztosra, a Nintendo még meglephet minket.

(A Nintendo idén is egy kicsit szerényebb műsorral készül, mint a többiek, így ezúttal sem lesz konferenciájuk. Helyette livestreamen követhetjük majd a műsort, melyet idén a Gamekapocs végig liveblogol.)

Stream - nézd élőben a konferenciát!

41 komment - szólj hozzá!