E3 2015: Nintendo-esemény - LIVEBLOG

Hazai idő szerint délután hat órakor kezdődik a Nintendo E3-as eseménye, melyet a szokásoknak megfelelően ezúttal is a Nintendo Direct keretein belül nézhetünk meg. A Gamekapocs ezt a műsort is végig liveblogolja.

Kommentek

#41
#35: Szerintem az is gond, hogy a "népszerű" multi címek ( EA Sports, COD, stb... ) sincsenek Wii U-ra. Vagy egy jó autóveseny, amiben nem Mario vagy Luigi vezet. Vagy legalább adnának ki rá egy valag jó rpg-t mint anno PS2-re, vagy DS-re.
#40
#33 aránylag olcsó?? Használtan is majdnem a duplája egy használt ps3 -nak. Félreértés ne essék Nem vagyok Sony fan mert a-z nagyon sok gépem van. Ha aranyos nintendo cuccokra vágyom előveszem a snes-t vagy gc-t. Ha viszont jó exkluzívokra akkor egyértelmű, hogy ps3. Egy két zelda meg mario kart nem fogja elvinni a gépet a hátán ellenben (most nem kezdem el sorolni a Sony exkluzívjait /arra ott van seggeszki vagy ki a tököm/ de tudjátok ti is) ps4 még elég harmatos viszont jövöget szépen. Bloodborne kiadást vettem nemrég ami nem került sokkal többe mint egy prémium wiiu.. Miről beszélünk... Sajnos a nintendo asztali gépes fronton kb meghalt, és nem most hanem már a sima wii -vel mivel az is amolyan fél generációs gép volt. Sajnálom őket mivel snes a kedvenc a platformom de ez már nem "az a nintendo".
#39
#21: Én tisztába vagyok a Wii U erejével, annyi, mint egy box360, és tisztában vagyok az árával, nézd meg mennyibe került mikor kijött, kommunikáció helyett, meg egy épkézláb online felületet kéne a Nintendonak összekaparni, ha már konzolt nem sikerült.
Aláírom a kreatív részét, csak az előrelépés 0 a Wii-hez képest, ugyanazt a bőrt akarták lehúzni róla, sőt pofátlanabb volt a dolog, egy 20e előállítható hardvert árult 120e ért, úgy látszik pénzlehúzást ki kívánták maxolni Nintendóék, most ők fizetik az árát, az összes konkurens kihozta az indi kínálatát és ugrálos motionos baromságát, semmi exkluzívat nem nyújt a Wii U néhány (egyébként jó) exkluziv cím 400. részének kiadásán kivül, ezért fog belebukni az egész Wii U úgy ahogy van (hál isten az ilyesmi bukjon is meg)
#38
Tehát Zelda meg Metroid nem is lesz már U ra?
#37
#35: Igen ez a nagy hiba, Lehet Mariozni, de kell más is. Csak Marioval nem lehet eladni valamit.
#36
NorbiiiModerátor
#34: Így van, ez a győzteshez való húzás is...:D

McDuff: Ebben igazad van, ez a Nintendo nagy hibája.
#35
#33: menne jobban ha lennének olyan emészthetőbb exkluzív címek is a közönségnek mint anno a GC-n... Star Wars játékok, Resik...úrsiten,nagyon sokáig akartam ezekért GC-t venni!
#34
#33: Ez sok mindentől függ. Nem csak a marketingtől. Például: Julcsi, neked milyen konzolod van? PS4. Akkor nekem is az kell.

Vagy már a 10 évesek nem a cuki, hanem a realisztikus játékokért vannak oda.
#33
NorbiiiModerátor
#30: A Nintendoban ez hatalmas hiba, hogy ami nem megy, azt nagyon hamar feladják...:(

A Wii U eladásai nem csak azért rosszak, mert ilyen-olyan hibák vannak, hanem mert az emberek nem ismerik! Ha megállítasz az utcán egy ember, és megkérded, hogy mi az a Ps4, megmondja, de ha megkérded tőle, hogy mi az a Wii U, akkor f*ngja nem lesz róla, ez a baj..:( Én megvagyok róla győződve, hogy ha jobban kommunikálnának, és a társadalom jobban megismerhetné a Wii U-t, ha nem is aratna maratoni sikert, de szép eladásokat produkálhatna.

Érthetetlen, hogy miért nem fogy jobban. Aránylag olcsó, sok remek cím, szal nem vágom.
#32
#24: Megjelenéskor szereztem be (most nézem, annak már majdnem 3 éve). A 3ds és stb. mellett nekem tökéletesen elég. Munka mellett már nem is nagyon lenne időm másra. Meg mázlista, vagyok, hogy a anno megvett monster hunterrel még most is tudok játszani a haverokkal. Aztán most a Splatoonnal toljuk :D

Szerintem leghamarabb NX Zeldával csak jövő karácsonykor lesz. Bár az se tudom, mi lesz ez az NX. Fejlesztenek mobil játékot, ami még idén jön, de hogy az csak sima google play app lesz-e, nem tudjuk.
#31
NorbiiiModerátor
#30: Jogos, őszintén bevallom, én is többet vártam, de ez a Nintendo "mániája" a GC-vel is ezt csinálták a többek közt a rossz eladások miatt....:( A Wii U pedig egy klassz kis konzol, de mit számít, hogy én mit mondok, ha a többség nem így van vele,,,,:(
#30
#27: És azért fáj nagyon, mert mindig is védtem a Nintendo-t, erre most ez a tökön rugás.
#29
NorbiiiModerátor
#23: +1
#28
#26: Én is nagyon várom a Xenoblade-t. Sikerült megvennem az előző wii-s címet, de mikor kiadták a new 3ds-re, kellett az is :D Szeretem az rpg-ket. Ezért is írtam, hogy a Yokai Watch is jöhetett volna.
#27
NorbiiiModerátor
#24: Ezzel egyetértek, úgy voltam vele, na beruházok egy klassz kis konzolra, ami jó lesz 6-8 évig, erre mit ad Isten?......
#26
Mindegy, a Xeno-t várom, Witcher után legvártabb számomra, de ez az egész most eléggé elszomorított.
#25
Reméltem, hogy lesz Life is Strange hír, de csalódnom kellett :(
#24
#22: Az én bajom az, hogy vettem kb. 2 éve egy konzolt, és jövőre már dobhatom is ki, mivel már most le lettek mondva játékok, amik ide lettek bejelentve (Zelda). Ez nagyon gusztustalan dolog. Ilyen gyorsan túl adni valamin, és a Nintendo meg sem erőltette magát.
#23
#22: Arról nem is beszélve, hogy a játékok ára sincs az egekben. A Splatoon-t 13.000 Ft-ért vettem egy Amiibó figurával és egy pólóval. Szóval a 3 közül ez a legelérhetőbb konzol anyagilag. Olyan játékokkal, ami bátran játszhat egy 6 éves gyerek is. Egy játéknak nem feltétlen kell lennie egy agyon scriptelt filmnek.
#22
NorbiiiModerátor
#21: Volt olyan, aki azt hitte a Wii U-ról (gamepad) hogy Wii-s kiegészítő. Mások még mindig azt hiszik, hogy konzol árakhoz képest túl drága, közben eléggé baráti áron fogják adni. Kritizálják a játékokat, hogy alig van, miközben megkockáztatom, hogy az elmúlt egy évben legalább annyi, de szerintem több minőségi játék érkezett, mint mondjuk XO-ra, vagy Ps4-re! Nem is értem, rengeteg jó játék, aránylag olcsó ár, rengeteg lehetőség, ötjátékos mód, gamepad, amin például pályákat alkothatsz egyedi módon, parizhatsz, amit ilyen módon csak Nintendon tudsz, és mégis csak a negatív megjegyzés szinte! Én megkockáztatom, hogy akik kritizálják a Wii U-t, annak a 80-90% csak a tv-ből ismeri a konzolt....:(


https://www.konzolvilag.hu/wiiu/nintendo-wii-u-basic-white-nintendo-land-wii-party-u-new-super-mario-bros-u-new-super-luigi-u