E3 2015: Square Enix-konferencia - LIVEBLOG

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 16.
  • Érdekesség
Link másolása
Ma se maradunk izgalmak nélkül. A Nintendo bemutatója után a Square Enix is megtartja a maga konferenciáját, ahol a tervek szerint legalább hat nagy bejelentésre is sor fog kerülni. Vajon tényleg jön az új Chrono Trigger?

20:15 - Gyakorlatilag ennyi volt a Square Enix első E3-as konferenciája. Nem volt túl acélos a felhozatal, sokkal többet is kihozhattak volna belőle, de első próbálkozásra nem volt ez olyan rossz. Viszont Ti ne menjetek sehova, mert az E3 folytatódik, mi pedig gőzerővel pakoljuk ki a legújabb híreket, illetve éjjel 2-kor a PC Gaming Show-ról is liveblogolunk. Akkor is tartsatok velünk! Köszi a figyelmet!

20:11 - Yosuke Matsuda, a Square Enix CEO-ja a színpadon. Bemutatkozik a Final Fantasy Portal App. De van még egy bejelentése: egy új stúdiót mutat be, a Tokyo RPG Factory-t, akik egy új szerepjátékon dolgoznak. A készülő alkotás a Project Setsuna nevet kapta és 2016-ban fog megjelenni.

20:05 - Következik a Deus Ex: Mankind Divided. Csupa olyan infó hangzik éppen el, amelyeket mi már rég megírtunk az előzetesünkben. Mire végez a hölgy, talán a végére is értek a cikknek. Jön az első gameplay videó. Piszkosul jól néz ki a játék. Premier valamikor 2016 elején.

19:59 - Star Ocean 5 trailer. Ismét kapunk egy narrátort, aki elregéli a főbb tudnivalókat. És végre kapunk egy gameplay videót is, amiben megismerkedhetünk a helyszínekkel és a harcrendszerrel is. Európában és Észak-Amerikában 2016-ban jelenik meg a játék.

19:58 - Újabb montázsvideó.

19:55 - A videóból kiderül, hogy a játékmenet nem sokat változik. Küldetéseink után kapott pontjainkat új kütyükre, fegyverekre költhetjük. Megújul a Contracts játékmód, amiben mi magunk döntjük el, kivel akarunk végezni, az eredményt pedig megoszthatjuk online barátainkkal. PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jelenik meg.

19:49 - Az új Hitman a soros, aminek simán Hitman lesz a címe. December 8-án jelenik meg. Folyamatosan frissül majd a játék, mindig újabb és újabb célpontokat kapunk, akik között lesznek olyanok, akiket csak időlegesen, például 48 órára lesz esélyünk kiiktatni. A főhős ismét a 47-es ügynök, a helyszínek között pedig megtaláljuk Párizst, Olaszország ismert városait és az Egyesült Államokat is. Ismét mi döntjük el, hogy milyen stílusban játszunk. És itt az új kedvcsináló.

19:45 - World of Final Fantasy trailer. A játék jövőre fog megjelenni.

19:41 - És azért csak befut a Kingfom Hearts III új trailere. Gameplay trailer, és baromi jól néz ki a játék. Hamisíthatatlan KH-hangulat. Nagyon nehéz lesz kivárni a premiert.

19:38 - Újabb videó, Kingdom Hearts, ami mobilra készül. A hivatalos név: Kingdom Hearts: Unchained és iOS-re és Androidra is készül. Egy kis trollkodás is belefért, a Kingdom Hearts III-ra még várnunk kell. De aggódni nem kell, a Disneyvel közreműködve készül a harmadik rész, ami PS4-re és Xbox One-ra fog megjelenni.

19:33 - Egy rövid montázs után ismét a Final Fantasy VII Remake már látott trailerét kapjuk meg. További infók csak később.

19:28 - Patrick Neaux a színpadon, a Square Enix Montreal vezetője. Új mobilos játékot mutat be, ami nem más, mint a Lara Croft GO. A játék egy körökre osztott cucc lesz.

19:25 - Rise of the Tomb Raider trailer. Ismerős jelenetek, a Microsoft konferenciáján már láttuk ezt a trailert. Megjelenés november 10-én. A színpadon a játék direktora Brian Horton. Fejlesztői videó, ami ezúttal a főhősről, Laráról szól. Többek között arról mesélnek a fejlesztők, hogy céljuk, minél élethűbb legyen Lara. Arra is ügyeltek a készítők, hogy az előző részben szerzett sebeket is feltüntessék Lara karján, akit nem csak mentálisan, de fizikálisan is megviselt az a kaland.

19:19 - A Platinum Games új játéka következik. Ez bizony a Nier folytatása. Idén ősszel érkeznek a további részletek. Valószínűleg a Tokyo Game Show-n. Csak most kezdtek el dolgozni rajta, úgyhogy nagyon korai fázisban van a játék. Ezért is csak Nier New Projectként hivatkoznak rá.

19:18 - A játékmenet ezúttal is a káoszra és a pusztításra épít. Végig ezen lesz a hangsúly. A narrátor azt ígéri, megreformálják a sandbox stílust.

19:15 - A friss bemutató a harmadik rész főbb újdonságait részletezi. Például több mint 400000 négyzetkilométernyi terület vár ránk. A téma épp a már említett kampónk, amivel gyakorlatilag bármit megtehetünk játék közben. Megújult a grafikus motor is, és lényegében mindent a földdel tehetünk egyenlővé.

19:12 - Végre vége a sallangoknak. Következik a Just Cause 3. A színpadon a harmadik rész direktora, Roland Lesterlin. Többek között arról mesél, hogy minden eddiginél nagyobb szabadságot kapunk, elképesztő pusztításban lesz részünk, és rengeteg újdonsággal találkozunk majd a harmadik részben. Ilyen lesz a Wingsuit vagy a továbbfejlesztett kampónk. Premier december 1-jén. Itt az új trailer!

19:07 - Phil Rogers, a nyugati divízió CEO-ja a színpadon.

19:06 - Just Cause 3 montázzsal indul a konferencia. Még mindig baromi jól néz ki a játék, ahol ezúttal is tényleg csak a képzeletünk szab határt annak, milyen frappáns módon végzünk az elnyomó rezsim katonáival.

19:05 - Kezdünk!

19:00 - Aki már nézi a streamet, az láthatja, hogy érdekes háttérinfókkal szórakoztatja a konferenciára váró rajongókat a Square Enix.

18:50 - Mindjárt vége a Nintendo bemutatójának, és végre kezdődik a Square Enix saját konferenciája. Ti milyen bemutatókat vártok?

(A Square Enix idén több izgalmas címet is bemutatott, hiszen a Rise of the Tomb Raider mellett bemutatkozott a következő Hitman és a régóta várt Final Fantasy VII Remake. Jó eséllyel Final Fantasyban ezúttal sem lesz hiány, de Deus Ex: Mankind Divided bemutatóra és izgalmas bejelentésekre is számítunk.)

Stream - nézd élőben a konferenciát!

14.
14.
McDuff
azért az arca nekem kicsit fura hogy ilyen fiatal, meg hát az a kék szem! :D
mondjuk az ehhez társuló merev tekintet még mindig ijesztően hat ahogy kell :P
azt kell mondjam ha ilyen arccal jött volna az Absolution, akkor azt mondom okké, de az után az arc után amit ott csináltak pároztatva David Bateson hangjával, nekem az volt a legjobban eltalált 47-es ügynök! én vittem volna inkább azt tovább, de persze ez se rossz, csak furcsa :P
13.
13.
Drazhar
#12: Semmi gond :) Azért jó lett volna valódi gamaplay, mondjuk egy pályarészlet erejéig belőle. De már idén jön! Az is valami :D
12.
12.
McDuff
#11: sorry ez nem válasznak akart menni :D
11.
11.
McDuff
#5: remélem megmarad 47-es eredeti hangja
10.
10.
roli33
Pont kezdek végre a One felé kacsintgatni (Gears 4, kompatibilitás...), erre bejelentenek egy új Nier-t PS4 exkluzívként. Miért csinálják ezt velem? :D
9.
9.
Drazhar
#6: Ja vagy úgy - ezt nem tudtam. Akkor pardon. Igen egyébként látom, hogy a nézőszám is sokkalta kisebb, de betudjuk akkor a kezdők próbálkozásának, hogy itt-ott még kicsit döcög a tempó.
7.
7.
McDuff
#5: első showjuk, maradjál már ember...közönségszámból és a terem nagyságából ítélve nem is akarnak felnőni a nagyokhoz.
6.
6.
Andy Lightning
#5: Első E3 előadásuk nekik. Tényleg nem egy nagy was ist das, de remélem jövőre jobbak lesznek. Szerintem ezt is értékelhetjük.
5.
5.
Drazhar
Ez a show a többi "nagyhoz" képest eléggé elbújhat - mármint eléggé szétesett az egész, nem túl pörgős, illene venni pár leckét ilyen konferencia-szervezésből, vagy legalább felvenni pár munkatársat akik értenek hozzá :S
4.
4.
Razielhu
3.
3.
Andy Lightning
Mi ez a sok magyar zászló a Just Causeban? :D
2.
2.
McDuff
jah és just cause 3-at :P
1.
1.
McDuff
HITMAN GAMEPLAYT!!!!!!! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...