E3 2015: Gameplay traileren a Kingdom Hearts III

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 16.
  • Videó
Link másolása
A Kingdom Hearts III-at kereken három éve jelentették be az E3-on, ám még mindig várunk rá. Szerencsére a Square Enix konferenciáján előkerült a Disney-karakterekkel operáló RPG egy látványos előzetes erejéig.

Évek óta készül a Kingdom Hearts III, a szerepjátékot még a 2013-as E3-on jelentették be. Tavaly a cím az Unreal Engine-re váltott, de úgy általában nagy volt a csend körülötte. A Square Enix szerint a játék még mindig fejlesztés alatt van, de a megjelenési dátumról ezúttal is le kell mondanunk.

A Kingdom Hearts III PS4-re és Xbox One-ra készül.

Jön a mobilos Kingdom Hearts

A Kingdom Hearts III új trailerét megelőzve egy kimondottan mobilokra szánt iterációval ismerkedhettünk meg. Ez a Kingdom Hearts Unchained, amely iOS-re és Androidra készül. Megjelenés még idén.
1.
1.
Naridar
Annyira túlbonyolították már a történetet, hogy lehetetlen lesz olyan befejezést írni hozzá, ami felér azokhoz a várakozásokhoz, amiket felépítettek köré - Xehanort ereje annyira túl van hypeolva mint a reapereké a Mass Effectben, tudjuk is mi lett annak a vége.

A játékmenetre kíváncsi leszek, a pályák mérete miatt a trailer alapján nem aggódom, de remélem hogy inkább a Birth by Sleep újratöltési-idős skilljeit és nem a 2. rész MP-rendszerét fogja a végleges változat használni (bár ahogy néztem a HUD-ot csak rámontírozták, mert Sora varázsolt miközben a menüben végig a támadás menüpont volt kijelölve).

Viszont tegyenek rá valami más shadert, könyörgöm, mert a játékmeneti részekben a szereplők úgy néztek ki, mintha műanyagból lennének, hiába az erős hardver.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...