E3 2015: Itt vannak a Nintendo E3-as bejelentései

Este hatkor vette kezdetét a Nintendo E3-as műsora, ami ugyan nem tartogatott eget rengető meglepetéseket, azért szolgált néhány érdekességgel a kiotóiak rajongói számára. Összeszedtük a fontosabb híreket.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#10
NorbiiiModerátor
Csalódást okozott nekem most a Nintendo! Kevés játék Wii U-ra, és ami megjelenik azokról már előtte is tudni lehetett, semmi új cím...:( Yoshiról tudtunk, Makerről tudtunk....ennyi? Milyen játékok lesznek mondjuk 2016-ban? Többet vártam..
#9
kéne szerezni egy 3ds-t.
#8
Arról nem is beszélve, hogy a Starfox szebb volt Gamecube-on mint most. Visszafelé fejlődnek a srácok, míg mindenki más innovál. Nem értelek én már, Nintendo. A célközönség hivatalosan is a japán 8 éves közeg lett.
#7
Szegény Mario és Zelda húzzák a céget a hátukon évek óta. Nevetséges volt az egész event, de főleg az Activision-ös sráccal való beszélgetés. Nagyon meggyőző volt, amikor arról kérdezték, hogy milyen volt a Nintendo befolyása alatt dolgozni.....
#6
A Star Fox nekem csalódás:(
Reméltem, hogy valami Gamecube-os adventure féle gyönyörûséges játékot készítenek...de tévedtem.
Persze még ez is lehet jó, de kétlem.
#4
#3: AZTAKURVAAAA... Nedves lettem :D
#3
Talán idén nem kapjuk meg a WiiU-s Zelda-t, de kapunk egy újabb többjátékosat, egy port-ot, és amiibo által Link, Mario-féle PowerUp szerepel a SMM-ben.
#2
#1: Miért mit vártál attól a cégtől aki leragadt a 90-es években :D
#1
Ennyi?