E3 2015: Traileren a Guild Wars 2: Heart of Thorns

Link másolása
Már lassan fél éve, hogy az ArenaNet bejelentette a Guild Wars 2 kiegészítőjét, a Hearts of Thornns-t. A PC Gaming Show-n kaptunk egy új trailert a játékból, valamint az előrendelői változatokat is leleplezték.

Még január végén jelentették be a Guild Wars 2: Heart of Thorns-t. Azóta sajnos nem sok információ érkezett róla, és igazából az E3-as bemutató után sem tudunk sokkal többet. Újra beszéltek a Guild Halls funkcióról mely egyfajta központi helyszínként fog funkcionálni. Díszíthetjük, találkozhatunk játékostársainkkal, valamint küldetéseket is indíthatunk innen.


Emellett pedig bemutatták az előrendelői csomagokat: három változat lesz elérhető, a Standard (50 dollár), a Deluxe (75 dollár) és az Ultimate Edition (100 dollár). A Standard csomagban csak az alapjáték és az expanzió kapott helyet, a Deluxe változatban kapunk egy extra karakter slotot, valamint extra cuccokat, az Ultimate Editionben pedig 4000 gem is a markunkat üti.

6.
6.
drat576
#4: Olyan hír meg szerintem sosem volt hogy ingyenes lesz.
5.
5.
drat576
#4: Nem hiszem hogy olcsó lesz. CD Galaxisban, alapjáték nélkül is, a becsült ár egyelőre 13k HUF.
4.
4.
Naridar
Voltak olyan hírek hogy ingyenes lesz, de ezek szerint nem. Mivel az alapjáték is összesen 40 €/$, nem hiszem hogy teljes árú lesz (főleg hogy a 2 együtt csak 50), 15/20 €/$-ra tippelek (honlap szering még nincs hivatalos árazás).
2.
2.
anarchoid
1.
1.
PaulMarloW
ezt majd be fogom szerezni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...