Cryostasis: Félelem és reszketés a jég fogságában

  • Írta: Daks
  • 2006. május 1.
  • Bejelentés
Link másolása
A Vivisector fejlesztőcsapata, a Action Forms a mai napot látta a legideálisabbnak, hogy bemutassa új akcióthrillerét, a Cryostasis: Sleep of Reason-t.
A Vivisector fejlesztőcsapata, a Action Forms a mai napot látta a legideálisabbnak, hogy bemutassa új akcióthrillerét, a Cryostasis: Sleep of Reason-t.

Az anyag 1968-ban, egy Északi-sarkra telepített orosz kutatóbázison játszódik. Főszereplőnk Alexander Nesterov egy ott dolgozó meteorológus, aki egy hatalmas jégvihar után bent ragad a monumentális épületben. Természetesen a pánik hamar eluralkodik rajta és mikor már kezdene teljesen begolyózni, megjelenik az eddig ismeretlen, de nagyon éhes lények egy kisebb csordája a bázis területén.

A játék tehát egy embert próbáló thriller lesz, melyben az amúgy is gyenge idegzetű Alexanderrel kell küzdenünk az életünkért. A fejlesztők ígérete szerint a 10 szintes épületegyüttes végigjárása nem kevesebb mint 7 óra tiszta játékidőt eredményez majd.

Összesen 15 félelmetes teremtménnyel kell majd farkasszemet néznünk, a legyilkolásukra pedig 8 (részben házilag tákolt) fegyver lesz segítségünkre. A játék az AtmosFear 2.0 Engine-t használja, mely a képek tanúsága szerint valóban gyönyörű grafikát képes előállítani. Galériánkban 11 új screenshotot találhattok!

3.
3.
szpiiit
kiváncs vagyok ha fosik benne a főszereplő akkor csak jo lehet mert a call of cthulhu is (kicsit)fosatós és ha még grafja is lesz akkor yee coool
2.
2.
lewton6
atmosFear :D ott a pont :)

egyébként ígéretesnek tűnik eddig. Reméljük erre nem kell majd annyit várni, mint a vivisectorra.
1.
1.
Halfer
A történet tetszik, érdekes. A Condemned óta azt mondom, hogy nem lehet olyan játék amitől paráznék! Még egy két jó hír erről a játékról és bekerül a várólistára ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...