E3 2015: A Human Head a tengerre megy

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A Shinra Prototype Accelerator Program részeként készíti új játékát a Prey fejlesztője. A címét még nem tudjuk, de azt már igen, hogy egy tengeri hadviselésre koncentráló multis alkotás lesz kalózokkal és tengeri szörnyekkel.

2014 végén startol el a Square Enix felhőalapú szolgáltatása, a Shinra Technologies. Ennek része a Prototype Accelerator Program, amivel a fejlesztőket célozzák meg. A programban résztvevő stúdiók hardveres korlátozások nélkül valósíthatják meg elképzeléseiket a felhő segítségével.

A Shinra finanszírozza a prototípusok elkészítését, utána a fejlesztők azt tesznek a játékkal, amit csak akarnak, még az is lehetséges, hogy az anyavállalat, a Square Enix adja ki az elkészült alkotásokat.

A Prey és a The Lost Within készítője, a Human Head Studios májusban írt alá a Shinrához, a République és Blacklight fejlesztőivel, a Camoflaj-zsal  és a Hardsuit Labsszel egyetemben.

A Human Head prototípusa egy tengeri hadviselésre koncentráló multiplayer cím lesz, kalózokkal és tengeri szörnyekkel, a srácok odafigyelnek a víz minél élethűbb szimulálására is. Egy koncepciós rajzunk már van, lásd fentebb.

Ami a többiek alkotását illeti: a Hardsuit Labs egy "evolúciószimulátort" bütyköl, míg a Camoflaj egy "lopakodásra kihegyezett orgyilkosos címen dolgozik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...