E3 2015: Star Fox Zero - kívülről-belülről

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 17.
  • Videó
Link másolása
A Nintendo tegnapi E3-as eseményén mutatták be az új Star Foxot, most pedig egy hosszabb gameplay demót is megnézhettek róla. A fejlesztők a sorozat egyfajta újragondolásaként tekintenek a Zeróra.

A tegnap bemutatkozott Star Fox Zero még idén megjelenik, és bár lesznek benne ismerős elemek (és persze szereplők!), a Nintendo arra készül az új résszel, hogy "újragondolja" a címet.

Ennek az egyik bizonyítéka a megújult irányítás: a hajónk terelgetése független a célzástól, utóbbihoz a GamePad képernyőjét figyeljük, miközben ide-odarángatjuk az irányítót. A másik újdonság, hogy a hajónk képes átalakulni, az alábbi demóban a "csirkeüzemmódból" is látunk ízelítőt.


Az alábbi videó pedig közvetlenül a GamePad képernyőjéről készült:

3.
3.
aordog
Imádom a Mariot, Donkey-t meg a WiiU-ra hatalmas játékok vannak. De ez a Star Fox név földbe tiporása! Gamecube-on még a "bunda"is elképesztô volt hôsünk testén és bár nem volt egy Zelda, de akkoriban kellemes kikapcsolôdást adott.
Még egyszer: Ebben a formában ez minden csak nem Star Fox és a graf. valóban kevésnek látszik. Minek ez a csirke átalakulás?
2.
2.
Norbiii
Nem vagyok grafikamániás, de ez a graf, nem egy Ps2-es szint körül van???
1.
1.
aordog
Ebben a formában ez egy fos. Gamecube-ra milyen volt már? Most ez komoly??
Átalakul a repcsi meg ugrál jobbra-balra? Mi ez?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...