E3 2015: Ne várjunk a Mass Effect Trilogy-ra

Patrick Söderlund, az EA Studios alelnöke a Game Informernek megerősítette, nem tervezik, hogy elkészítik PlayStation 4-re és Xbox One-ra a felújított, mind a három Mass Effectet tartalmazó Mass Effect Trilogy-t.

A Mass Effect: Andromeda bejelentésével egészen új fejezet nyílik majd a sorozat történetében, hiszen Shepard és kompániája trilógiája után egy egészen új főhőst és sztorit kapunk majd. Éppen ezért teljesen kézenfekvő lenne, ha az Electronic Arts a 2016 végén esedékes premierig leporolná a franchise első három részét.

Az EA Studios alelnöke, Patrick Söderlund a Game Informernek azonban elmondta, az Electronic Arts egyelőre nem tervezi, hogy elkészíti a PS4-es és Xbox One-os, felújított Mass Effect Trilogy-t. Söderlund ugyana elárulta, hogy eljátszottak a gondolattal, és fel is tették a kérdést, vajon mi lenne jobb, ha a BioWare a remastered változatokon vagy egy teljesen új IP-n dolgozna, de végül úgy döntöttek, hogy utóbbi mellett teszik le a voksukat.

Hogy ebben mennyire játszott közre, hogy Söderlund szerint senki se szereti a felmelegített káposztát, nem derült ki, de talán mindegy is.

A Mass Effect: Andromeda 2016 végén, PC-re, PS4-re és Xbox One-ra fog megjelenni.

15 komment - szólj hozzá!