E3 2015: Ne várjunk a Mass Effect Trilogy-ra

Patrick Söderlund, az EA Studios alelnöke a Game Informernek megerősítette, nem tervezik, hogy elkészítik PlayStation 4-re és Xbox One-ra a felújított, mind a három Mass Effectet tartalmazó Mass Effect Trilogy-t.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#15
#14: Én azzal se értek egyet. :-) Csak nála már nem eleső alkalommal láttom, hogy Boxosként az első HSZ-e rögtön egy beszólás/kárörvendés.
#13
#12: Pontosan trilógia DLC-k nélkül, kinek éri meg? Akkor mikor kiadtak, plussz hozzá a DLC vagy még 60 euro lett volna, 2szer annyi mint az alap trilógia.
#12
Amúgy mostanában tervezek PS4 vásárlást, de mivel mindhárom rész megvan PC-re, így annyira nem háborított fel a hír. Az már inkább, hogy annó, amikor kiadták egy pakk formájában, amiben mind a 3 rész benne volt, akkor olyan verziókat raktak bele, ami nem tartalmazta a DLC-ket. És ezt a mai napig nem értem, hogy ezt még is így miért. Illetve értem én, a pénz miatt, de akkor se tartottam korrekt dolognak.
#11
#2: Innentől kezdve mindig ezzel fogsz érvelni? :-D De most komolyan. Mi lesz majd? Nem jön éppen jó játék Boxra, és majd azzal fogod megvédeni a konzolt, hogy ti legalább tudtok a régi játékokkal is játszani? :-D No offense persze, csak nem értem, hogy miért kell azonnal, az első HSZ-ben (a részedről első) beszólni egy PS tulajnak.
#10
Nem kell ide remastered verzió, mindhárom platformra csak adjanak ki egy olyan verziót amiben benne van mind a három rész és az összes DLC, mert ez elég tré hogy mindent egyesével külön külön kell megvenni, hiába mondjuk 20 Euro a mass effect 3 de hozzá a DLC-k még 40-50 euro (most csak mondtam valamit). No meg persze az se mindegy milyen nyelven regisztráltad mert akkor bizonyos DLC-k nem is lesznek elérhetőek... Vicc
#9
Törölt felhasználó
"Hogy ebben mennyire játszott közre, hogy Söderlund szerint senki se szereti a felmelegített káposztát, nem derült ki, de talán mindegy is."

Ilyet nem mondott a faszi a nyilatkozatban, szépen beleköltötted. Egy hírhez ha lehet ne költsön már senki olyat hozzá amit gondol róla, vagy akkor írja oda azt, hogy vélemény.
#8
#1: :D:D:D:D
#6
YanezModerátor
Nekem jól jött volna, mert épp tervezem megkezdeni a szériát, kb év vége felé. Persze tolhatom PS3-on, vagy PS4-en a Psnow-on keresztül, de azért nagyon örültem volna egy kipingált trilógiának. Talán épp ennek a legjobban!

Apropó, magyarosítás csak pc-n van?
#5
Emiatt nem lesznek álmatlan éjszakáim.
#4
Remélem visszaadja azt a hangulatot amit az előző részek, és nem lesz elcseszve. Magyar feliratról pedig álmodni se merek mióta EA logó van az elején.
#3
Szegény Spectrum, sírni fog.
#2
#1: Még jó, hogy mi tudunk enélkül is Xbox one-on játszani.:)
#1
Felháborodás, hogy nem lesz még egy remastered játék ps4-re: 3...2...1...