E3 2015: Ilyen egy meccs a PES 2016-ban

Link másolása
Friss játékmenet videó érkezett a Pro Evolution Soccer idei kiadásából. A új gameplayben egy teljes Brazília-Németország meccset megnézhetünk - természetesen rövidítve.

A Gamespotnak hála egy egész Brazília-Németország PES-meccset végignézhetünk a fejlesztők kommentárja kíséretében. A készítők elismerik, hogy továbbra is problémák vannak a licencekkel, de ez sajnos nem rajtuk múlik. Idén 20 éves a Pro Evolution Soccer-sorozat,  ezt pedig a fejlesztők egy jó epizóddal szeretnék megünnepelni.


Az idei PES a megszokottnál kicsit hamarabb, szeptember 18-án jelenik meg PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

9.
9.
Roteiro
Akkor a fifa átírásáról ne is beszéljünk... :D PES jobb és kész! :) Csak a rohadt licencek mindig... :(
8.
8.
PaprikaJancsi
Ez most sokkal jobban néz ki, mint a Fifa. Remélem nem kell benne csalódnom.
7.
7.
TheNick
#6: Mert nem érdekel senkit az eredmény, amúgy meg elég gyengén játszottak. Jorgicsekkel pedig egyetértek, értelmes port kellene PC-re is, mert ritka hitvány volt a tavalyi.
6.
6.
KeXxX
A csicskák.. :D Miért olyan meccset játszottak aminek a kimenetele a valóságban teljesen más..
5.
5.
Gykrizsi
#4: Mert a FIFA játékmenet az aztán remek. Vicc az egész játék. Ha nem letöltős lenne, már rég felgyújtottam volna a játékot.
4.
4.
lafesz
Hogy lenne már jobb mint a FIFA??? ez a PES szörnyű sztem, az egész játékmenet egy vicc, nincs olyan pont amiben a Pes jobb lenne, talán egy BL licensz
1.
1.
gorgo
Véletlenül a Fifa előtt jön :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...