E3 2015: Már tölthető a Dota 2 Reborn bétája

Link másolása
Mától tölthető a Dota 2 nemrég bejelentett óriás frissítésének a bétája a Steamről. A Reborn névre hallgató csomag rengeteg kisebb-nagyobb javítást hoz, emellett a játék alatt immár a Source 2 motor működik.

Múlt hét végén adtunk hírt a Dota 2 új frissítéséről, mely az ambiciózus Reborn (újjászületett) nevet kapta. Bár a csomag még nincs teljesen kész, a kíváncsi rajongók már most belenézhetnek, mivel mától elérhető a Steamen a bétaváltozat. Az előzetes verziót úgy tudjuk telepíteni, hogy a játékon belül a "Play" fülnél a "Dota 2 Reborn Beta" menüpontra kattintunk. A telepítés után természetesen az alapváltozat is játszható marad.


A frissítés rengeteg kisebb-nagyobb újítást tartalmaz, de a legnagyobb változás az új grafikus motor. A Dota 2 Reborn alatt már a friss Source 2 motor működik, mely nem csak a látványon, de a netkódon is javít.

12.
12.
br1Koo
#11: Mint te is leírtad fontos stratégiai jelentősége van. Akkor miért lenne rossz? Ettől függetlenül ugyanúgy rámehetsz te a hősökre is, nincs lekötve a kezed, hogy lassan vagy gyorsan akarsz fejlődni. A dota 2-nél nincs jobb moba, az hogy valaki nem tud felnőni a nehézségéhez még nem jelenti azt hogy rossz.
11.
11.
Trapyd
#8: Mondtam én, hogy rossz? Akkor mire fel a kérdés a kérdésemre. Persze válaszolhattál is volna a kérdésemre egy fasza indoklással, de nem tetted, mint ahogy más sem. Érdekes.

A játék 2 nagy hibája a deny és a last hit. Mielőtt valaki azzal jönne, hogy ezek bizony startégiai jelentőségű lehetőségek a játékban, azt megnyugtatom, hogy pontosan így van. Ám, ha megnézzük, hogy ezek, hogyan kerültek a játékba és mit adnak hozzá és vesznek el belőle rögtön kiderül a turpisság. Koncentrációt ügyességet és jó stratégiai érzéket kíván ezek használata és ez alapjában véve klassz. Ami a hátulütője, hogy túl nagy jelentőséget, helyez a creepek vadászatára és ezzel elveszi azt, hogy egymással illetve egymás ellen harcoljunk. Tehát a játék cooperatív és competitív részére is negatív hatással van.
Miért vannak ezek mégis benne? A játék, mint mindenki tudja egy W3 modból született. A W3 ban szükség volt rájuk és a modba, így kerültek be és nem tudatos tervezés útján. Azonban a lehetőség adott volt és a leleményes játékosok, akik a lehető legnagyobb hatékonyságra törekedtek, felismerték ezeket és használni kezdték. Így született meg a deny és a last hit fogalma és ennek ellenére ezt alapvető featureként kezelik. Egyszerűen benne hagyták a játékban, mert elfogadott volt és sikeres, de attól ez még nem jó.
10.
10.
TBO0
#7: A játék miért olyan jó, vagy az új engine? Nem mindegy. Az előzőre egyértelmű a válasz, műfajában ez a legjobb, az utóbbira pedig részben választ ad a cikk. Ezek mellett még javult a válaszidő, rosszabb gépeken is jobb teljesítményt produkál, implementálták a modokat, és a többi. Ha érdekel, akkor a komment végén lévő linken utánanézhetsz.
Én a moddolásnak nagyon örülök, remélem, hogy egy-két régi etalon warcraft 3 modot is átültetnek a játékba, az szuper lenne. :)

Link: http://www.dota2.com/reborn/part3
9.
9.
Cipo3
Hát én toltam vele az előbb egy gamét de semmi lényegit nem vettem észre, Nem szebb. Más a textura de nekem nem ad semmi pluszt.
8.
8.
biohazard rex
#7: És miért is olyan rossz?
7.
7.
Trapyd
#4: És miért olyan jó?
6.
6.
randall13
#3: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
while(1) printf("D");
4.
4.
anarchoid
Nagyon fasza lett az uj engine , talan tul darkos a jatek grafikaja, de kelloen gyors

aki szerint a dota "rossz" azt tudom(le)sajnalni ;) menjen hotsozni (lebutitott szar)
3.
3.
vegeku2003
#2: Nem játcom a heroes of the stormal mert nem szeretem a stragtégia játékokat csak mondtam hogy sokkal jobb mint a dota mert ujjabb szebb és sokkal gyorsabb a játék menete. De még mindig azt mondom hogy azt játcik mindenki amit akar biztos van aki a dotát szereti szerintem az még mindig jobb mint a lol az nagyon dedós.
2.
2.
Perseus84
Mar neharagudj de ez a kommented nagyon idiota beszolas volt.
Dota a hardcore gamereknek van. Lol meg a heroes a dota lebutitott valtozata. Persze neked nehez akkor maradj a heroesnal.
1.
1.
vegeku2003
A DOTA mindig is rossz volt ez a kis szépités most nem igazán fog számitani ugyanúgy rossz lesz heroes of the stormhoz képest ami sokkal jobb lesz mert azt a Blizzard csinálja akik jobb cég. Bocsánat a dota fanoknak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...