E3 2015: Evolve - folytatódik a vadászszezon

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A következő hónapokban öt új karakter, pontosabban négy új vadász és egy új szörny érkezik majd az Evolve-hoz. Az első DLC már a jövő héten megérkezik, az assault kaszt kap egy új szereplőt.

Jövő márciusig négy új vadásszal és egy új szörnnyel bővül majd ki az Evolve. A karaktereket külön-külön és együtt is megvásárolhatjuk a Hunting Season 2 csomagban, ezek árazásáról viszont még nem mondtak konkrétumokat készítők. Íme, a második vadászszezon teasere:


Az első újoncot, Lennoxot már a jövő héten, június 23-án megvásárolhatjuk, ő az assault kasztot fogja erősíteni. Nem csak attól érdekes, hogy ő a kaszt első női vadásza, de egyúttal ő az első szereplő a játékban, aki konkrétan közelharcra is képes.

Lennox az úgynevezett Thunderchild nevű páncélruhában harcol, ennek van egy Plasma Lance nevű kiegészítője, amivel közelről képes sebezni a szörnyeket - onnan viszont kifejezetten hatékonyan. Emellett távolról is tud támadni: a túl sok magyarázatot nem igénylő Autocannon mellett bevetheti a Thunder Strike-ot, ilyenkor a levegőből ököllel csapódhat neki az áldozatának.


A Turtle Rock szerint egyébként az új szezon összes karaktere behoz majd egy olyan mechanikai változtatást, ami teljesen újnak számít az Evolve harcrendszerében.

3.
3.
pjoco
Jelenleg is 395-en játszanak vele a steam közösségközpontja szerint. Hááát nem sok. Gondolom hétvégén azért kicsit több, de igy leárazva se viszik az jelenthet valamit.
2.
2.
TheNick
Épp pár perce néztem milyen értékelései vannak, elég sovány. Mint említettem korábban, az alpha és a béta verzió kipróbálása után szinte borítékolható volt, hogy nem fogja sokra vinni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...