E3 2015: Női nézők a Madden NFL 16-ban is

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 19.
  • Hír
Link másolása
Nők... nők mindenhol! Ez az év a sportjátékok műfajában a nőkről szól: már tudjuk, hogy a FIFA 16-ban is játszhatunk női csapatokkal, aztán ott vannak a Forza 6 női pilótái is. Sőt már az új Maddenben is megtaláljuk őket.

Miután éveken át csak férfiakból álló csapatokkal játszhatunk a Madden NFL-sorozatban, végre a gyengébbik nem is képviseli magát az új részben. Igaz, csak nézőként. A hírt az EA Tiburon képviselője erősítette meg a Gamespotnak.

A bejelentéssel eddig várt az EA Sports, hiszen nem akarták, hogy a női nézők híre elterelje a figyelmet a Madden NFL 16 más újdonságairól. Mindenesetre nagyon izgatottak a fejlesztők a döntés miatt, elvégre rámutatnak arra, hogy bizony ezt az alapból férfias sportot a nők is élvezhetik.

És azt se felejtsük el, hogy az amerikai focinak van női ága is IWFL néven, csak mi még nem ismerjük annyira - érdemes utánakeresni a témának! A lányok legalább olyan kemények, mint a férfi társaik.

A Madden NFL 16 augusztus 25-én jelenik meg Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

6.
6.
simon 555
Srácok, ez egy kicsit félrement.
Nem lesznek benne női csapatok, csak a nézők közt lesznek női karakterek is.
5.
5.
SLi
#4: A bejelentéssel eddig várt az EA Sports, hiszen nem akarták, hogy a női játékosok híre elterelje a figyelmet a Madden NFL 16 más újdonságairól.

...
4.
4.
TheNick
Imádom, ahogy erre veri most az EA. Nyilván nem gond, hogy belerakják őket, de hogy hatalmas újításként prezentálják, az megmosolyogtató.
3.
3.
Beniciodeltoro
#2: A Fifából is egy Cod-ot csinálnak, nulla kreatívitás.
Lehet a fifa 17-ben zombikkal focizunk.
2.
2.
logic5
Már mást nem tudnak kitalálni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...