E3 2015: Overwatch - Widowmaker folytatja a sort

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 20.
  • Érdekesség
Link másolása
A Blizzard folytartja az Overwatch karaktereinek heti leleplezését. Winston tegnapi színre lépése után most Widowmaker, a csapat mesterlövésze mutatkozik be. Elvileg jövő héten még két karakterbemutató érkezik.

Widowmaker a tökéletes bérgyilkos megtestesítője, egyszerre türelmes és kegyetlenül hatékony gyilkológép, aki soha, semmilyen körülmények között nem tanúsít érzelmet áldozatai iránt. Az Overwatch csapatával férjén, Gérard Lacroixon keresztül került kapcsolatba, aki a Talon terroristaszervezet ellen küzdött.

Miután a Talon több sikertelen próbálkozás ellenére se tudta kiiktatni Gérardot, úgy döntöttek, hogy inkább feleségére, Améliere koncentrálnak. Elrabolják, majd intenzív kísérletek alá vetik, ahol gyakorlatilag teljesen újraprogramozzák az agyát. Megtörik személyiségét, és az újraprogramozásnak köszönhetően a Talon alvó ügynöke lesz. Nem sokkal később rátalálnak az Overwatch ügynökei, majd miután hazatér, álmában végez férjével, Gérarddal.


A küldetés végeztével ismét visszatér Talonhoz, ahol további folyamatok eredményeként élő fegyverré kovácsolják. Az álcázás művésze lesz, Amélie megszűnik létezni, a jövőben pedig Talon leghatékonyabb bérgyilkosaként ténykedik.

Az Overwatch csakis PC-re fog megjelenni, a bétateszt pedig idén ősszel veszi kezdetét.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...