E3 2015: Arkham Knight - Limited Edition bajok

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 22.
  • Hír
Link másolása
Úgy látszik, a Warnernek új beszállító után kell néznie, hiszen a Batmobile Edition után már a Limited Editonnel is komoly minőségi gondok vannak. Ezt a kiadást ugyan nem törölte a kiadó, de a megjelenése csúszni fog.

Noha az első tesztek magas pontszámai alapján magával a játékkal nem lesz gond, a speciális kiadásokkal már annál inkább. A hét elején a Warner Bros. nemes egyszerűséggel törölte a Batmobile Editiont, mondván "előre nem látható körülmények miatt" minőségi gondok adódtak vele.

A Limited Edition (hazánkban Memorial Edition néven fut) esetében nincs szó ilyen drasztikus lépésről, de a Batman-szoborral érkező kiadvány megjelenése így is csúszni fog. Most a csomagolás minőségébe kötött bele a kiadó.

Az Amazon már értesítette a vásárlókat az esetről, ők egy letöltőkóddal vigasztalódhatnak a megjelenés napján. Az új csomagolással ellátott verziók legkésőbb július 14-én futnak be az ígéretek szerint. 

Még nem tudni, hogy a hazai vásárlókat is érinti-e a dolog. Már kapcsolatba léptünk a magyarországi forgalmazóval, amint bővebb információkhoz jutunk, frissítjük a hírt.

A Batman: Arkham Knight június 23-án landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

Update! Meg is kaptuk a választ a Cenegától. Igen, a hazai vásárlókat is érinti a probléma. Idézzük a forgalmazót:

"Azon dolgoztunk a múlt hét közepétől, hogy mindenkit értesítsünk és kezelve legyen a helyzet.

Minden magyar előrendelő a csütörtöki/pénteki napon már értesítve lett erről és hogy a játékot várhatóan jövő hét folyamán tudja majd átvenni (jövő hét vége tűnik egyelőre reálisnak). Addig is egy normál dobozos változatot kap mindenki, aki ilyen késve is igényt tart a Memorial Editionre, hogy már megjelenés napján tudjon játszani a játékkal."

10.
10.
crashpipi
Bocsánat! Több "visszát" nyomtam telón és rossz cikkhez küldtem ezt. :/
9.
9.
crashpipi
Tudtok digitális verzióra valami egyéb forrást???
Csak érdeklődésképp kérdezem, mert 21.000 a digitális verzió és éjfélhez képest kb 10 óra csúszással ingyen tudja hozni a futár 18.000-ért a lemezeset, amit el is adhat az ember...
8.
8.
crytek
Felőlem akár a limitedet is betilthatják visszavonhatják. Úgyis a digitális GOTY-ot veszem majd 5-10 euro körül majd! :D
7.
7.
moonborn
#6: Július 3 még mindig jobb mint 14
6.
6.
IAppearMissing
Igen, a hazai vásárlókat is érinti a dolog, a Cenega és a CD Galaxis már küldött értesítést.

"...sajnos a Memorial Edition (külföldön Limited Edition) néven futó gyűjtői kiadás nem érkezik meg június 23., keddre, a megjelenés napjára. Ezért a játék ezen kiadásának átvételére két lépcsőben kerülne sor. Jövő héten Önnek - első lépésben - magát a játékot tudjuk elküldeni csomagban... A gyűjtői kiadás további tartalmi elemei várhatóan július 3-án érkeznek be hazánkba"
3.
3.
DON GONDOCS
Azért jól mutat egy ilyen kiadás egy rajongó polcán. Főleg ez a Steelbox nagyon tetszetős. Én a Batman figurám 3700ftért rendeltem és azsem különösen kidolgozott de azért igényes darab. főleg hogy ennél drágábban is eladnak silányabb darabokat.
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/t31.0-8/10658690_864694716929323_2158435430746261797_o.jpg
2.
2.
Chelseafan1989
nekem tetszenek, de a batmobile az 63.000Ft a másik meg 34.000Ft PS4.
Azért az akárhogy is nézem az egyik 2 játék ára a másik meg majdnem 4-é.
De aki csak 1-1 játékot vesz egy évben annak biztos megéri.
1.
1.
strike19
Sose értettem ezt a CE kiadásokat.Szépnek szép de szerintem egy újabb porfogó a szobába.Mondjuk én nem vennék mert pazarlásnak gondolom.De szerencsére nem vagyunk egyformák és én se ítélek el másokat mert más a véleményük.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...