Megvan az új Pókember

Hosszas válogatás után a Sony és a Marvel bejelentette, hogy megtalálták azt a színészt, aki a jövőben Peter Parkert alakíthatja majd, rajta kívül pedig a következő film rendezőjét is bemutatták.

A bejelentés szerint a mindössze 19 éves Tom Holland alakíthatja majd a korábbi filmekhez képest viszonylag fiatal Peter Parkert, illetve Pókembert a jövőben, míg a következő, 2017. július 28-án mozikba kerülő filmet Jon Watts fogja rendezni.

Holland legújabb filmje az In the Heart of the Sea, jelenleg pedig a Backcountryn dolgozik, míg Watts legutóbbi alkotása a Cop Car című anyag. Érdekesség, hogy Watts is újoncnak mondható még a szakmában, vagyis a Marvel követi a korábbi gyakorlatát, és inkább fiatal, lelkes rendezőkkel dolgozik.

A Sony és a Marvel februárban jelentette be a nagy (és várva-várt) hírt, hogy a Sonynál lévő jogok miatt eddig elszeparált Pókember szerepelhet a Marvel saját filmjeiben, illetve az ő mozijaiban is feltűnhet majd a Marvel többi hőse. A megállapodás részeként ejtették a korábbi Sony-filmsorozatot (és így annak rendezőjét és főszereplőjét) is, az új reboot már a Marvel segítségével készül.

Az új Pókember valószínűleg a következő Amerika Kapitány-filmben mutatkozik be először.

26 komment - szólj hozzá!