Megvan az új Pókember

Hosszas válogatás után a Sony és a Marvel bejelentette, hogy megtalálták azt a színészt, aki a jövőben Peter Parkert alakíthatja majd, rajta kívül pedig a következő film rendezőjét is bemutatták.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#25
#24: Igen valóban eléggé ront az összképen, hogy tucatszámra jönnek már a szuperhősös filmek és az embernek már herótja van attól, hogy minden árkon-bokron szuperhős születik vagy összerakják őket egy filmbe...maradandót meg képtelenek alkotni, mindegyik kb egy egyszeri popcornzabálós moziestre jó, aztán kb ennyi.

Nincs már olyan jelentősége ezeknek a filmeknek, mint anno volt a superman vagy épp a batman-nek és ebben nagy szerepet játszik az, hogy tucatszám jönnek. A pókember szériát meg inkább nem is kommentálnám, egy szép nagy lejtővel lehetne illusztrálni az egészet és majd valamikor most fog teljesen az aljára érni, már lehet ennél lejjebb... bár hozzátenném, hogy a pókemberes filmszéria soha nem is tette túl magasra a mércét.
A Dark Knight-nak pedig azt hiszem sokáig nem is lesz vetélytársa, mert Nolan legalább kellően felrakta a mércét és jöhetnek is sorra a hősfilmek mindhiába.
#24
Kezdek okádni ettől a sok szuperhősős ráktól.

(És még mielőtt valaki leszólna, jelezném, hogy régebben szerettem ezeket a filmeket, csak úgy elburjánzott ez az egész, hogy már inkább ebből van elegem)
#23
Törölt felhasználó
jezusom egyre karizmatikusabb Peter Parkereket találnak.. jobb lenne hagyni az egészet, ennél jobban elrontani már úgy sem lehet. Toby Meggájver katasztrófa volt..
a második próbálkozás elég jó volt..minek ezt erőltetni?
#22
YanezModerátor
#21: Olvastam képregényt, láttam rajzfilmeket, filmeket. Értem mire gondolsz, én csak azt akartam mondani, gyerekként mindenki csak egy gyerek.
#20
YanezModerátor
#19: Gyerekként ki nem volt az? :) A filmben gondolom már lesz vagy 18 mindenki kedvenc hálószövője.
#18
YanezModerátor
TM Pókember rules! Nekem mindhárom a kedvencem, az AG-os meg egy vicc, de különösen a második film. Meglátjuk hogyan fogják kipofozni a szerepre ezt az anyámasszony katonáját!
#17
Személy szerint örülök, hogy kukázták a borzalmas "Csudálatos" szériát, de tény, hogy a Sam Raimi rendezte első két rész volt a legjobb, sőt, szerintem képregényfilmek között is a legjobbak közt vannak, különösen a második. Kíváncsian várom, mit hoz ki a Marvel a dologból - immáron harmadszorra.
#15
#5: Az a színész valami katasztrófa volt. :)
#13
Most akkor hogy ejtették, ez a csodálatos pókembert jelenti?
Tehát se andrew garfield, se marc webb, se csodálatos pókember 3?
Mert azért ez a sorozat elég nagy port kavart és fektettek bele pénzt és színészeket, hogy csak így kidobják. bár én nem sajnálom, mert egyáltalán nem élveztem.(viszont A.G. tényleg jó Peter Parker volt.)
#12
Csak nekem tetszik legjobban az új pókember előtti parker? :(
#11
#2: Vagyis úgy igen, félreértettem:)
#10
#2: Nem rá gondolt.
#9
Nekem a legutóbbi film se tetszett igazán, szerintem ezt ki is hagyom majd.
#7
Az eredeti képregény Peter talán tényleg legjobban Garfield gyerekre hasonlított, de filmek nem voltak jók! Maguire-s Pókember filmek szerintem sokkal jobban sikerültek főleg az első! Mondjuk, hogy miért kell tizen pár éven belül már a harmadik rebootot csinálni az számomra rejtély! Nagyon sok a képregény film és egyre gyengébbek!