Öt újabb videót tölthettek le tőlünk!

  • Írta: fojesz
  • 2006. május 2.
  • Videó
Link másolása
Öt elképesztő animáció érkezett szerkesztőségünk postaládájába - köztük találtok egy szenzációs Brothers in Arms: Hell's Highway videót is!
Öt elképesztő animáció érkezett szerkesztőségünk postaládájába - köztük találtok egy szenzációs Brothers in Arms: Hell's Highway videót is! A tavalyi E3-on több díjjal is jutalmazták a Pirates of the Burning Sea készítőit, ám lévén a játék nem készült el, így a mostani kiállításra is lelkesen készülnek a srácok - ennek eredménye az új trailer. Ingém videó érkezett a Spellforce második részéről, illetve a The Movies első - s egyben sajnos az utolsó - kiegészítőjéről: utóbbit letöltvén egy játék által kreált moziból értesülhettek az újdonságokról. Megérkezett a szokásos X-Men 3 videónk is: ezen epizód Nightcrawler barátunkat mutatja be röviden. Jó mulatást!
A nap videója
Brothers in Arms: Hell's Highway
Trailer

A kutyafáját! Elképesztő, hogy a Brothers in Arms harmadik része mit művel! A brutális grafika és fizika mellé olyan hangulat és taktikázás párosul, hogy a fülünk ketté áll tőle. Természetesen az animáció letöltése kötelező, s persze az 50 megás fájl könnyed lerángatása érdekében e videót is lokálba nyomtuk fel. Csekkoljátok!

3.
3.
Daks
ez a BIA3 nagyon odacsap, foleg a robbanasok meg amikor atmegy a tank a jeepen :))). Viszont csalodas a Burning Sea, még a zenét is a Karib Tenger Kalózaiból koppintották (Megvan az OSt-je es egybol eszrevettem a kozos pontokat benne) Szegyen!
2.
2.
Halfer
BiA3 Trailer nagyon jó! Bááár vannak dolgok amitől félek, előre kérem ne kövezzetek meg, de nekem nagyon monoton lett az eddigi mind2 rész egy idő után. És nem tetszett az a zajmérő sem, kötött területű parancsadások, szabadság hiánya :$ Ez a videó már most mást sugárzott szerintem, de logikusan maradjon hamisítatlan BiA!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...