Öt újabb videót tölthettek le tőlünk!

Öt elképesztő animáció érkezett szerkesztőségünk postaládájába - köztük találtok egy szenzációs Brothers in Arms: Hell's Highway videót is!
Öt elképesztő animáció érkezett szerkesztőségünk postaládájába - köztük találtok egy szenzációs Brothers in Arms: Hell's Highway videót is! A tavalyi E3-on több díjjal is jutalmazták a Pirates of the Burning Sea készítőit, ám lévén a játék nem készült el, így a mostani kiállításra is lelkesen készülnek a srácok - ennek eredménye az új trailer. Ingém videó érkezett a Spellforce második részéről, illetve a The Movies első - s egyben sajnos az utolsó - kiegészítőjéről: utóbbit letöltvén egy játék által kreált moziból értesülhettek az újdonságokról. Megérkezett a szokásos X-Men 3 videónk is: ezen epizód Nightcrawler barátunkat mutatja be röviden. Jó mulatást!
A nap videója
Brothers in Arms: Hell's Highway
Trailer

A kutyafáját! Elképesztő, hogy a Brothers in Arms harmadik része mit művel! A brutális grafika és fizika mellé olyan hangulat és taktikázás párosul, hogy a fülünk ketté áll tőle. Természetesen az animáció letöltése kötelező, s persze az 50 megás fájl könnyed lerángatása érdekében e videót is lokálba nyomtuk fel. Csekkoljátok!

3 komment - szólj hozzá!