Életjeleket adott magáról a Mafia III

Egyelőre nem biztos, hogy van jelentősége, de attól még reménykedhetünk: a Take 2 több olyan domaincímet is levédetett a minap, ami a Mafia várva-várt harmadik részével kapcsolatos.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#6
Ja egyébként a 3ik résznek el tudnék képzelni valami 70-es évek beli drogkereskedős témába belekeveredős történetet. Akár több karakterrel, rossz fiu, rendőr, stb.
#5
#3: Egyetértek. A 2-ből sokkal többet is ki lehetett volna hozni. Szerintem e készitők akartak is aztán valami közbejött, elkezdték DLC-zni aztán az is abba maradt. Pl volt olyan DLC amiben jó kis hot-rod kocsik voltak, de egy gyenge kis autóversenyes mellékszál már nem fért bele. Pedig az 1-ben micsoda verseny volt... A másik, pl nagyon tetszett az autóbontós küldetés aztán az sem folytatódott. Szóval nagyon sok ziccert hagytak ki belőle. Ettől függetlenül rengeteget toltam vele, majdnem az összes achievment megvan.
#4
Törölt felhasználó
Az elsőt nagyon szerettem és szerintem egy zseniális remekmű. Én azt tartom az igazi GTA-nak és inkább nevezném azokat Maffia klónnak, még ha későbbi is... Na a másodikról nem tudnék ilyen jókat mondani... inkább nem is mondok semmit.. :(((
#2
Remélem igényesebb lesz mint a második rész, és lesz olyan jó mint az első. A Mafia2-ben nem volt meg az a városi hangulat, csak copy/paste épületek és emberek egyes helyeken, ráadásul sokkal kevesebbet tudott mint az első rész, ami példa nélküli a játéktörténelemben.
#1
Talán a GamesCom- on ki derül.