Az Unchartedra hasonlít a Visceral Star Wars-játéka

Nolan North volt a Metrocon egyik panelbeszélgetésének a főszereplője, és szerencsénkre különösen beszédes kedvében volt. Elárult ezt azt a Visceral Star Wars-játékáról, és Naughty Dog-fronton is helyzetjelentett.

A Visceral és az ő Star Wars-projektje Amy Hennig kapcsán került szóba, aki nagyon jó barátja a színész Northnak. Hennig még 2014-ben hagyta el a Naughty Dogot, onnan pedig a Visceralhoz igazolt, hogy a csapat új Star Wars-játéka felett direktorkodjon.

North az elmondása szerint ezért rengeteget tud az új játékról, és bár különösebb konkrétumokat nem árult el, azt azért kikotyogta, hogy a cím az Uncharted stílusában készül majd, és külön kérdésre azt is megerősítette, hogy bár nem konkrétan a Star Wars 1313-on dolgoznak a srácok, a játék a LucasArts megboldogult projektjére is hasonlítani fog - North egyébként részt vett a Star Wars 1313 mocap-munkálataiban, tehát valószínűleg nem a levegőbe beszél.

(Korábbi találgatások szerint egyébként a játékhoz a Mercenaries-sorozat is ihletforrásul szolgált.)

Nyolc hónapnyi munkát kukáztak az Uncharted 4 kapcsán

North arról is megemlékezett, mennyire drasztikus változások történtek az Uncharted 4 körül, mikor Hennig elhagyta a Naughty Dogot. Elmondása szerint már nyolc hónapja dolgozott a projekten, mikor a The Last of Us atyjai, Neil Druckmann és Bruce Straley átvették a munkálatokat, és újrakezdtek mindent.


Ő a maga részéről örül, hogy ezzel a váltással megkapta maga mellé Troy Bakert (az eredeti tervekkel ellentétben nem Todd Stashwick alakítja Nathan bátyját, hanem ő), de arra felkészítette a rajongókat, hogy az új Uncharted hangulata kissé más lesz, mint a korábbi részeké, hiszen "Robert Ludlum stílusa sem lehet soha ugyanolyan, mint Stephen Kingé".

Készül a The Last of Us 2?

Habár a Naughty Dog sosem tagadta, hogy folytatná a The Last of Ust, sőt arról is lehetett már hallani, hogy konkrétan el is kezdődtek a második rész munkálatai, a csapat még semmit nem mondott formálisan a projekt kapcsán.

A panelbeszélgetésen North viszont itt is pletykált kicsit: mikor arról kérdezték, van-e még bármilyen Naughty Dog-játékban szerepe az Uncharted 4-en kívül, megerősítette, hogy "tudja", hogy a srácok a The Last of Us 2-n dolgoznak. Azt is sejtetni engedte, hogy az ő szerepe ugyanakkor még kérdéses, elvégre a karaktere elég csúnya véget ért az első rész során.

A panelbeszélgetés felvételét itt találhatjátok.

17 komment - szólj hozzá!