Az Unchartedra hasonlít a Visceral Star Wars-játéka

Nolan North volt a Metrocon egyik panelbeszélgetésének a főszereplője, és szerencsénkre különösen beszédes kedvében volt. Elárult ezt azt a Visceral Star Wars-játékáról, és Naughty Dog-fronton is helyzetjelentett.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#17
A Visceral azóta nem talàl magàra, mióta a két alapító tag elment!
#16
#15: Szerintem a második rész hangulatosabb, mint az első. Sőt, talán még a harmadik is...
#15
#12: Hát pedig az elsőnek még volt hangulata, a másodiknál még elnézte az ember a több akciót, a harmadikból teljesen kihunyt a szikra azzal, hogy lehozták az űrből a sztorit, gagyi volt a kraftolás, és felesleges a koop. A 3. résznek az az első pár órája a legjobb amikor az űrben a roncsok között vagyunk, meg a végén a klausztrofób érzés miatt az idegen város.

Egyébként ha az 1313-ra fog hasonlítani az jöhet, ugyanakkor az állandóan emlegetett Mercenaries-t viszont nem szeretem.
#14
Én olvastam h Nolan North-t szerint az ND dolgozik már a The Last of Us 2-n. Bár ez nem tom menyire hivatalos.
#13
#11: Hát igen, Lucifer kemény. :D Én nem szerettem szenvedni vele, így vagy easy-n vagy normalon játszottam, mint általában más játékokat is. Ami még nálam pozitívum, a gyönyörű CG átvezetők. Bár nagyon kevés van belőle, de sokat hozzátesz a hangulathoz.
#12
#6: A Dead Space 3 nem volt rossz. Nem volt horror (chhh, mintha az első rész az lett volna), szimplán akció volt, (a második részben is ugyanennyi akció volt) egy rakat újítással: helyszín, fegyvercraft, mellékküldetések, félig-meddig szabadon bejárható terep, és végre voltak kurva túlélők.
#11
YanezModerátor
#8: A Dante's Inferno baromi jó játék, most járok a végénél, és sokat kínlódok, de a hard fokozat már csak ilyen. És igazad van, nagyon közel jár a GoW-hoz, szinte mintha az lenne, csak más körítéssel.
#10
#8: Az régen volt már, viszont a most kiadott játékaik egyre szarabbak és szarabbak.
#9
Egy uncharted stílusú sw fejvadászos játék. Tuti siker receptje.
#8
Ez nagyon jó hír! Egy ilyen SW játékra várok. Amúgy a Visceral csinálta a Dante's Inferno-t is, egyik legjobb h&s játék. Nem egy GoW, vagy Castlevania, de a közelükben jár. Jöhetne 2. része annak is. Ja és a Dead Space 3 nem azért volt olyan amilyen, mert nem tudnak játékot csinálni, hanem mert az EA megmondta, hogy akciódúsnak kell lennie, hogy nagyobb közönséghez eljusson. Jó kis csapat ez!
#7
#6: Sanszon, hogy igazad lehet :| Gyűrűk Ura 3 &Harmadkor,Dante's Inferno, Dead Space 1-2. Nálam eddig jöttek :d
#6
#4: Dead Space 3,
Army of Two: The Devil's Cartel,
Battlefield Hardline,

Aki ezek után lát a cégben potenciált az vak. De ne legyen igazam!
#5
#4: Devil cartel, na ne szórakozz. Az akkora mocsok volt, hogy beszarás. Régen rudtak játékot készíteni, de amit most csinálnak az vicc.
#4
Törölt felhasználó
#2: Á, csak olyan címeket tettek le az asztalra mint a Dead Space, a MySims Kingdom vagy az Army of Two: The Devil's Cartel...
#3
#2: Az igen
#2
A Visceral egy szar cég, nem várok tőle semmit :/
#1
Mindegy mire hasonlít ,csak jó ,szép és min 10 órás legyen!