GC 2015: Megvan a Microsoft-konferencia időpontja

  • Írta: fojesz
  • 2015. július 1.
  • Rendezvény
Link másolása
A Microsoft az ígéretei szerint ütős felhozatallal készül a Gamescomra, sőt több olyan játékot is bemutat majd Kölnben, aminek az E3-on már nem jutott hely. Tessék elővenni a naptárat!

A Microsoft bejelentette, hogy augusztus 4-én, délután 4 órakor tartja az idei gamescomos konferenciáját. Magát a Gamescomot augusztus 5. és augusztus 9. között rendezik meg Kölnben.

Ahogy azt már korábban is ígérte a cég, ütős felhozatallal készül a rendezvényre, többek között olyan játékokat is magával visz majd Németországba, amelyeknek az E3-on már nem jutott hely. Kint lesz a Platinum Games Xbox One-exkluzívja, a Scalebound, a Remedy-féle Quantum Break és az új Crackdown is.

Emellett kipróbálható lesz az év végi hajrá termése is természetesen, a Kölnbe látogatók játszhatnak majd a Forza Motorsport 6-tal, a Halo 5-tel és a Rise of the Tomb Raiderrel is.

A konferenciát otthonról is megnézhetitek, a szokásos stream-csatornák mellett az Xbox.comon, illetve az Xbox One, az Xbox 360 és a Windows Phone megfelelő alkalmazásain keresztül is figyelemmel követhetitek az eseményeket.

A Sony idén nem tart konferenciát, az E3 relatív közelsége miatt csak az októberi Paris Games Weeken vesz részt.

4.
4.
Azadojat
Naaa tök jó, hogy ide visznek olyan címeket is, amik nem voltak E3-on. Örülök, hogy belehúzott az MS.
3.
3.
Yami
#1: Azt azért csak nem mondhatták, hogy elfogyott a puskapor.
2.
2.
p3ti
Örültem hogy az MS most tényleg komolyan vette a játékokat, és végre elég figyelmet szenteltek a konzoluk fő funkciója iránt. Egy csomó játékról nem volt szó, és így legalább a GC konferenciára is tartogatnak meglepetéseket. Az idei évi bejelentéseket és újdonságok számomra toronymagasan az MS vitte
1.
1.
PaprikaJancsi
,,A Sony idén nem tart konferenciát, az E3 relatív közelsége miatt ..."

Azt hittem ennél jobb kifogást is találnak. Legalább már most tudjuk, melyik show lesz a jobb. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...