Microsoft: jobban kell fókuszálnunk Európára

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 2.
  • Biznisz
Link másolása
A PS4 európai piacrészesedésére reagálva az Xbox fejese, Phil Spencer elismerte, hogy a cégnek át kell gondolnia a stratégiáját ebben a régióban, ha fel szeretné tornászni az Xbox One eladásait.

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a PS4 alaposan elhúzott Európában, a piacon 70-90 százalékos részesedése van. A Xbox fejese, Phil Spencer az Edge magazinnak adott interjújában elismerte, hogy ezentúl jobban kell összpontosítaniuk erre a régióra, ha fel szeretnék tornászi az Xbox One eladásait.

Spencer kifejtette, hogy érdemes lesz figyelni az augusztusi Gamescomot, hiszen olyan játékokat hoznak Kölnbe, melyek kimaradtak az E3-ról. Ott lesz a Scalebound, a Crackdown és a Quantum Break is. .

"A Sony tényleg remek munkát végzett ezen a piacon, és ő már régóta jelen van itt, kiérdemelte a sikert." - nyilatkozta Spencer. Azonban a Microsoftot sem kell félteni, tudnak ők is, ha akarnak. Latin-Amerikában az Xbox One igazán jól teljesít, míg az USA-ban a számok oda-vissza ugrálnak, ami remek versenyt eredményez.

A cég a játékfelhozatalra helyezi a hangsúlyt. Spencer kiemelte az új Forzát, a Tomb Raidert és a Rare új alkotását, a Sea of Thievest, és bízik abban, hogy képesek még jobb alkotásokkal előrukkolni, így a várt siker sem marad el.

68.
68.
supair
#63: Nem a JÁTÉKOT szereti.JÁTSZANI szeret. Érted a különbséget???
Ha nem akkor kérlek menj csicsikázni.
61.
61.
Uborka2
#32 Eléggé gusztustalan pökhendi alaknak tűnsz akommentjeidből ki indúlva..
57.
57.
randall13
#43: Azon túl hogy a mantle az alapja, sok köze nincs az amd-hez.
56.
56.
Anonymus565
#55: Vannak emberek akik sokat használják ezeket az appokat. Kettő egy konzolnak miért ne lehetnének ilyen tulajdonságai, hogy tudsz például Netflix-et nézni vagy Eurosportot. A Microsoft tökéletesen látja a konzolokban rejlő további tulajdonságokat. És miért lenne baj ezeket használni?
45.
45.
arcadia
Nem is kell több meglepetés csak becsületes munkájukra igényes és kellően motivált fejlesztők és máris ámulunk:)
43.
43.
Lorthirash
#42: A Vulkanból semmi nem lesz már csak azért sem mert az AMD úgymond haldoklik
42.
42.
randall13
#41: Nem. Hanem mert az Xbox és a Windows is directx-es. A jövőben lehet nem így lesz, mert a Vulkan api esélyesebb befutó, mint a dx12.
41.
41.
Anonymus565
#39: Nem azért volt könnyebb Xbox one-ra fejleszteni a Witcher-t, mert az Xbox PC közelibb?
40.
40.
Lorthirash
#39: Természetesen a Witcher Wild Huntról beszélek
38.
38.
Anonymus565
#33: Láttál már DirectX 12-es Demokat?
36.
36.
arcadia
#32 kész vagy:DDD
35.
35.
myrte
#34: Tudod mit, inkább csinálj itatót madaraknak, mert az hasznosabb. http://www.mme.hu/voros-riasztas-tobbnapos-kanikulaban-fokozott-itatassal-segitsuk-telepulesek-vadon-elo-allatvilagat
33.
33.
Kobe24
#29: Komolyan azt hiszed h a directx12 olyan nagy valtozast fog hozni az xbox-on mert akkor elvagy tevedve sajnos :(
31.
31.
Lorthirash
#30: Ha jó a konfig simán kiszolgálhat úgy 5 évig hogy nem nagyon kell komprumisszumot kötni max a videokártyát érdemes cserélni.
30.
30.
Lorthirash
#11: Ebben van igazság általában a felső kategóriás cuccok jóval tovább bírják.
nekem már 3 éve van egy 3770k proceszorom és még most sincs nagyon nála jobb , ott van a 4. generáció aminek legjobbja alig tud többet, illetve jön az 5. generáció de én nem aggódok mert lazán megy a Witcher 3 meg akármi maxon.
29.
29.
Anonymus565
#28: Jön még a Windows 10 alapú operációs rendszer Xbox One-ra. Plusz a DirectX 12
28.
28.
Kobe24
Jaaaa es amugy most is csak ulok a kikapcsolt ps4 mellett es nezem mert nem szeretek jatszani utalok!!! En plakatok meg kepek helyett meg hasonlo targyak helyett ps4-el diszitem a szobamat vettem 4-et is ezert h barmelyik sarokba is nezek lassak egyet :)))
27.
27.
arcadia
Felbontáson kívül szinte semmi eltérés nincs!
26.
26.
Kobe24
#20 igen igen marka buza vagyok xbox 360-rol valtottam de teljesen jogosan allitod h marka buza vagyok de meselj meg kerlek rolam ugy latom te tobbet tudsz rolam mint en magamrol :)))) menj es rohanj neki inkabb egy lancfuresznek :)
25.
25.
Azadojat
#20: A grafika sok mindenből áll, nem csak felbontásból...
23.
23.
Kobe24
gratulalok egy nagyon rossz peldat hoztal fel!!! Te nyomi
22.
22.
Thor Vath
Mert ha veszek egy új könyvespolcot az új könyveimnek, a régi könyveimet azért még nem szeretném eldobálni, te idegpukkancs.
21.
21.
Kobe24
Es minek vesztek Next-gent ha ti ugyis arra veritek h visszafele kompatibilis?????? Akkor maradjatok a regi konzolnal es ugyanolyan boldogak lesztek es nem fogtok rinyalni h nincs jatek az uj generaciora rinyapinak!!!
20.
20.
Kobe24
Az XO-nak a grafikaja sokkal szarabb mint a ps4-nek tema lezarva!!!!
17.
17.
toriell
Ja igen.. Akartam már régóta blogot írni ,de inkább csak le írom itt ,ha már annyira lépni akar az MS , van egy Xbox One konzolom amit kb megjelenése napja után vettem. A lényeg hogy bekapcsoláskor csippan egyet ,és kikapcsol.. ezt kb megcsinálja 10-15 x utána fel mérgel .. és ott hagyom.Termászetesen Ms oldalán mindig hibát ír ki mikor jelenteném a problémát le írom .. és tovább gombnál,vagy tökre mindegy melyik gombnál a végén ki adja,hogy hibás oldal ,más gépen is telefonon is ,mindehol már ki probáltam..szoval ez nem nálam gond.. persze ez már csak a másik probléma,a legnagyobb az,hogy kurvára nem koncentrálnak ezek sehova,egy 0 az egész én imádom az Xbox ot régen is az voltam és leszek is ,de szopok már vele azóta van hol bekapcsol megy normálisan valahol nem megy.. esetleg ötleteket tudtok adni mi tévőő legyek ha már intenreten sem érem el öket ? Vagy fogjam hajtitsam ki ? amugy nekem néha be akadta játék az természetes? nem vészes csak éészrevehetö volt..:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...