Hackertámadás érte a Daybreak Studios játékait

A Lizard Squad újra hallatott magáról, ezúttal a Daybreak Studios játékai, a H1Z1, a Planetside 2 és az Everquest a szenvedő alanyok. A DDoS-támadás John Smedley és a hackerek közti ellentétekre vezethető vissza.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#13
#11: Mitől kéne mentegetőznöm?
#12
#10 #11 Tipikus szúrkálódás...
#11
#10: Tipikus mentegetőzés....
#10
#2: Tipikus előítélet...
#9
#7: Amire Te gondolsz, az az etikus hacker. Ők felkutatják a sebezhetőséget, és jelzik az érintetteknek, hogy probléma van, hogy tudják javítani.
Ha kritikus, a felhasználókat érintő sebezhetőségről van szó, és értelmes időn belül nem készül javítás, akkor indokolható a sebezhetőség publikálása és ezzel nyomásgyakorlás a még gyorsabb javítás megtörténtére.
Az etikus hacker nem azzal kezdi, hogy kihasználja a sebezhetőséget, és ellehetetlenít egy szolgáltatást.

Jelen esetben nem tudjuk a hátteret, hogy miért csinálják, de az eredmény tekintetében mindegy is. Ahogy Anonymus565 is írta, a DDos támadás nem sebezhetőséget használ ki, csupán túlterheléses támadást indít a szerver ellen, így a felhasználók szimplán nem tudnak kapcsolódni a szerverekhez, mert azok nem tudják kiszolgálni. Ezzel legjobb esetben is azt érik el a támadók, hogy megutáltatják magukat a felhasználókkal...
#8
#7: A DDos támadás az túlterheli a szervereket és nem a biztonsággal van baj.
#7
Kövezzetek meg, de sztem helyes hogy vannak ilyen hacker csapatok. Gondoljatok bele, hogy csak úgy szabadidejükben több játék szervereit is elérhetetlenné tették. Ez esetben pedig nem kis gond van. Lehet hogy jobban oda kéne figyelni a biztonságra.
#6
#5: nem finganak ropogósat :D
#4
Mondjuk ezzel komoly állásajánlatokat fognak kapni nagy cégektõl.
#3
Ezeket az LS-es gyerekeket egyszer valaki - remélem - nagyon meg fogja verni.
#2
"A DDoS-támadás John Smedley és a hackerek közti ellentétekre vezethetőek vissza."
Szerintem meg pont arra vezethető vissza, hogy egy csomó ingerszegény környezetben élő, hormonzavaros kis gennyládát a gép elé engednek. Nem kell itt a dolgok mögé látni. Egyszerűen egy kis semmirekellő banda, akik nem tisztelik más munkáját.
#1
....Kivimaki.... :)