Feloszlott a Kojima Productions?

Solid Snake japán szinkronhangja, Akio Otsuka a Twitteren hintette el, hogy a Metal Gear Solid-sorozat mögött álló Kojima Productions nincs többé. Megerősítés még nem érkezett, szóval egy pici remény még van az ellenkezőjére.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#17
#15: Most már kíváncsi vagyok. Mondj pár címet mobilra amik fölveszik a versenyt a nagy testvérekkel.
#16
Soha semmilyen vacak tapogatós buziság nem fogja kiváltani azt ,amikor egy 140cm-es 4k-s tévé elé ülsz és beraksz egy Unchartedet,vagy Forza motorsportot !
#15
#14: Nem hiszem, tapasztalom.
#14
#8: #9 Akkor Ti vegyétek csak a fos mobil játékokat, én maradok a minőségi teljes élményt, hang és képhatást nyújtó igazi "AAA" kategóriás játékoknál. Ne bohóckodjunk már, Ti sem hihetitek el, hogy egy mobilon futtatott játék nagyobb élmény mint egy pc, vagy konzol játék. :)
#11
#9: Nem szedi le csak elrejti hogy biztos ne profitáljon. :D

Amúgy a normál fizetős gammák toplistája egész jó címekkel van feltöltve.
#10
#7: Rengeteg jó cucc van már Androidra.
#9
#7: Mert van valami íratlan szabály, hogy mobilra csak freemium szarságok jöhetnek, és az "AAA" játékokat leszedi az áruházból az Apple&Google?
#8
#7: Mondok valami teljesen új hírt, bizots nem tudsz még róla: Nem csak mobilon vannak "ingyen"játékok.

Vannak az általad említett minőségi 1x fizetős alkotások mobilra is csak nem ott ahol keresnéd.
#7
#6: Miért? Mert a mobil játékokat ingyen le lehet szedni és utána lehet perkálni a plusz tartalmakért? Ez nem kiút, hanem csak pénzéhség. Oda nem fognak művészi szintű alkotásokat készíteni.
#6
#1: igazuk is van
#5
Itt a fontos tudnivaló az lesz majd hogy Kojima hova fog ezekután kerülni. Mert egy ilyen ember után kapkodni fognak a kiadok az biztos.
#4
#3: Soha nem tudni mennyit adtak hozzá. Mindenki nagyra becsüli őket, de fogalmatok sincs milyen szinten volt illetve nem volt beleszólásuk.
#2
Japók mennek japók halnak, mi van ma?!
#1
Mobiljátékokban látják a kiutat. Hát ez csodálatos...:((((