Rajongók figyelmébe: jön a Fallout Anthology

Már egy Fallout-bejelentés is érkezett a QuakeConról, Pete Hines rántotta le a leplet a Fallout Anthology nevű pakkról, amely különleges csomagolásban szállítja majd a sorozat eddig megjelent részeit.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#28
Hab
#12: Lehet le kéne szállnod a magas lóról...
#26
Szép bomba. Araboknak 50% kedvezmény.
#25
#12: Jó lesz az Fat Man-nek is.

http://fallout.wikia.com/wiki/Fat_Man_%28Fallout_3%29
#24
#23: HA lapitopi akkor igen. De ezeket a pár éves játékokat az általad említett kártyával is simán elfuttathatná. Sőt...
#23
#22: 11 ért már szerintem plusz 1 GB ramot is vehet bele, 730 GT, meg egy 1GB DDR2 belemegy aztán irány Fallout simán elviszi őket. Aztán lehet valami alaplapi integrált VGA-s laptopja van, akkor sajnos valóban vége a mesének :)
#22
#21: Hat éve 11-ért simán kapott kártyát. De ha most bemegy és vesz egy Gf620-at, ami nem hiszem hogy több lenne, az is vígan elviszi a Fallout 3.-at.
#21
#18: Nem tudom pontosan milyen géped van, 11.000 ért még 6 éve se nagyon lehetett tisztességes kártyát kapni az tény, de sztm, ha ilyen kiadásra nem sajnálod a pénzt, akkor ennek a kiadásnak csupán a felét ráköltöd néhány használt hardverre és simán menni fog.
#20
#17: a Fallout 3 goty kiadása mondjuk legendásan rossz, fps esések, véletlenszerű lefagyások.
#17
#16: Ha ezek nem futnak el a gépeden, akkor ott komoly gond van :D... De most komolyan min nem fut el egy Fallout 3 neked?
#15
Nem szoktam ilyet mondani, de kell egy ilyen nekem.
#14
Az XCOM Enemy Unknown volt a belépőm az ilyesfajta stratégiákba és igazán megtetszett ez a fajta zsáner, akkor a régi részeket is ki fogom próbálni, köszönöm az ajánlásokat! :))
#13
#7: Öregek mint az országút, viszont a Fallout 1-2 még igazi RPG volt, ahol tényleg gondolkoznod kellett egy-egy küldetésen/megoldáson. Abból a gyönyörű korból való játékok, ahol point & click szerű kis puzzle-öket raktak a játékokba, amiket ha nem tudtál megoldani nem tudtál felmenni a netre walkthrough-ér, max újságokban próbáltál végigjátszást keresni több kevesebb sikerrel, amikor kitalálod őket feldobod a napszemüveget és ordibálsz meg visítassz mint egy orángután.
#12
#4: Fat Boy, nem Fat Man(a Fat Man egy valódi atombomba volt, nem a játékbeli) te nagy Fallout fan..
#11
#7: Igazából kb. a legjobb RPG-k között vannak (nyilván a Tactics nem). Egészen elfogadhatóan öregedtek, de nem mai darabok.
#10
#7: Hát a Fallout 3 nekem nem igazi Fallout ...a New Vegas az. A F3 nekem inkább egy poszt-apokaliptikus lövölde...
#9
#7: Hát teljesen mások, ha játszottál a Wasteland-del mostnában, akkor valami olyasmire számíts. Egyébként aki még nem találkozott velük és szereti az ilyen kategóriát, akkor simán jók még.