Ilyen lett volna a 4A Games víz alatti lövöldéje?

  • Írta: fojesz
  • 2015. július 27.
  • Hír
Link másolása
Jó másfél éve esett be egy csomó concept art, amely arról tanúskodott, hogy a 4A Games és a THQ egy Deep 6 című, víz alatt játszódó FPS fejlesztésébe szeretett volna belevágni. Most már videónk is van a projektről.

Az alábbi videót egy fejlesztői Xboxon találták, és afféle concept anyag volt, ami tulajdonképpen nem meglepő: Danny Bilson, a THQ néhai vezérigazgatója azt mondta az Edge-nek 2013-ban, hogy a projekt sosem jutott túl az előkészületi fázison, sőt valójában a 4A Games sem dolgozott rajta. Az előzetes munkálatokat a THQ végezte el, az ukránok pedig az utolsó pillanatban, mikor átvették volna a fejlesztést, akkor döntöttek úgy, hogy a Metro: Last Lightot fogják megcsinálni inkább.

A Deep 6 története szerint idegeninvázió érte a Földet, a hódítók pedig köszönés címén elárasztották a felszínt vízzel. Nem véletlen tehát, hogy a teljes játék víz alatt játszódott volna, hősünknek egy titkos létesítménybe kellett beszivárognia, hogy lehetővé tegye az emberiség szabadulását.

A Deep 6-ről tavaly már láttunk néhány concept artot, ezeket itt nézhetitek vissza.

6.
6.
crytek
#3: Én is szeretem a Metrokat.
De ha már beleöltek X órát ilyenkor a halálért kukázzák? Van egymillió indie cég pénzért átadnak nekik mindent azt befejezi valaki akár más címmel.

Sosem fogom megérteni ezeket a kukázásokat. De legalább ne mutogatnának videókat csak az emberek szívét fájdítják.
5.
5.
KopyAti
Hát pedig nekem is bejött volna! :/
4.
4.
Hulk86
#3: Nagyon is jól tették ,hogy a LastLight mellett döntöttek. :)
3.
3.
br1Koo
#1: Én nem tudom ezt a koncepciót érdekesnek találni, sokkal jobban örülök személyszerint hogy a Last Lightot választották.
2.
2.
shatterhand
Nyilvánvaló hogy tuti jo lett volna. Azt mitol is? Szokasos: vmit lelőnek,van rola egy gameplay,egy kep,egy teaser vagy latvanyrajz meg már jon a "ez biztos jo lett volna".
Csomo jatek csak azert szar vagy kuka mert rovid,unalmas,monoton,ismétlődő,bugos,stb.
1.
1.
crytek
Nyilvánvaló .....ismét egy nagyon jónak ígérkező játék lett kukázva. Ez már nem az első.
De me, is gond nem is kell új cim hizsen folyamatosan jön az nfs 234 a cod 567 a Battlefield 236 nem is kell ide újdonság ááá minek is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...