Itt van a Games with Gold augusztusi kínálata

Augusztusban sem maradunk Games with Gold-játékok nélkül, a következő hónapban ráadásul meglepően erős kínálattal jelentkezik a sorozat. A címek között szerepel a Metro-sorozat és a Metal Gear Solid is.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#46
#44: Vagy szerintem, ha xbox.com-on belépsz a profiloddal, és ott megveszed (persze ingyen) a játékot. Így meg is van a profilodon a játék, és nem kellett letöltened.
#45
#44: a favágó taktika mindig használ.
elindítod a letöltést, majd megszakítod...
#44
SLi
PS4-en van egy olyan lehetőség hogy nem töltöm le a játékot hanem hozzáadom a könyvtáramhoz, valaki tudna segíteni ezt hogy tudom ONE-on megcsinálni, sajnos nem igazán átlátható az Xbox menüje egyelőre, legalábbis számomra
#43
#42: A második bekezdés a #38-ra ment.
#42
#39: Nekem még mindig fura, hogy a PS+-t azzal védted, hogy de ezeket a játékokat PS-en is meg lehet venni...

#39: Ebben bizony lehet némi igazság, de azt már úgyis én döntöm el, hogy mire pazarlom az időm.
#41
#40: Jó még lemaradt, hogy boxra: Worms Battleground
#40
#39: Itt van, kiemelve ami AAA-kaliberű esetleg, de még ez se teljesen, ennyi jelent meg, a többi indie, guacamelee jellegű cucc, semmi extrém, nem tudom ebből hogy jön le, hogy egyik isten vagy a másik, full ugyanaz :D One-ra 20 cím volt, PS4-re 52, de nem volt jobb se a PS se a BOX felhozatal a másiknál...íme a lista:

XBOX ONE: Halo Spartan Assault, Rayman Legends, Assassin's Creed IV, MGS V: Ground Zeroes

PS4: Outlast, Trine 2 Complete Story, Injustice, Infamous: First Light, MGS V: Ground Zeroes, Rocket League
#39
#36: Úristen, én reagáltam valamire, nem magamtól adtam elő hogy kiváltság. Valaki előttem azt mondta, hogy szar a plus, isten a gold, mert egy (köztünk szólva amúgy fostalicska) játék ingyen van, és erre eszembe jutott, hogy még én is néztem hogy meg vegyem e kb 400 Ft-ért...de inkább hagytam. Csak fel akartam világosítani, hogy nem akkora istencsászárság e miatt az 1 játék plusz miatt a Gold. Egyébként egy korábbi ilyen hírnél már bemásoltam az összes kicseszett gold és plus játékot, és annyi volt a különbség, hogy egyik hónapban ennek volt jó, másik hónapban meg annak, és ÖSSZESSÉGÉBEN FULL UGYANAZ AZ EGÉSZ, ugyanúgy indie szarok tömkelege, stb stb :-D
#38
#36: Arra értettem, hogy fölösleges az időt pazarolni rá. :)
Csak rosszul fogalmaztam :D
#37
#24: idióta barom...
#36
#26: Nem veszekedtem, lövésem sincs melyik a jobb, főleg mivel csak az egyiket használom. Én csak azt nem értem, hogy ez a grindcore tag miért úgy adja elő ezt a játék vásárlósdit mintha valami kiváltság lenne.
#35
#33: Nekem is van már jó pár játékom one-ra, aztán még tervbe sincs. Még 360-ra is megérte volna nekem idén, így meg hogy az One játékokat be tudom zsebelni, még jobb ;)
#34
Én is amikor vettem a ONE-t, a Rayman már rajta volt, pedig azelőtt kb. 2 hónappal volt ingyenes. :)
#33
#32: Na, akkor végülis ha valaki tervez karácsonyra konzolt, és év elején benevez egy tagságra, egész szép kezdőcsomagja lesz. :-)
#32
#31: Aha. Nekem is úgy van, de ahogy leírtad a PS+ ugyan az.
#31
Amúgy bármiféle xbox-konzol nélkül tudok MS-accot csinálni és benevezni a gold-ra?
#30
#29: Plus-on igen, minden hónapban egyaránt jár az összes Vita-s, PS3-as és PS4-es játék.

Én már hónapokkal azelőtt elkezdtem begyűjteni a PS4-es játékokat, hogy maga a konzol egyáltalán meglett volna. Az ingyenesség a plus-os accounthoz kapcsolódik, nem a meglévő platformokat nézi a rendszer. Vagyis előfizetéskor maga az account válik plus-ossá.
#29
#28: Nagyon úgy érzem, hogy két játék áráért inkább megéri a + és Gold egy időben egy évre.
Meglesem, van e lehetőség begyűjteni a játékokat akkor is, ha nincs gépem és ha igen, már lépek is befelé ;)
#28
#26: Megelőztél. :-D
#27
Parttalan a vita, hol ez jobb, hol meg amaz, bár ez évben összességében az One-nak volt erősebb a felhozatala. :-)

Mivel a PS4 eladásai jelentősen nagyobbak, a plus-os játékok terén szégyenteljesen visszavett a SONY. Érdekes módon PS3-ra, ahol még számít a verseny, évek óta két kézzel szórja az AAA-címeket.

Én most azt várom, hogy az One feljöjjön a Sony-ra, mert akkor mi is jobb plus-os játékokat kapunk majd. Csak azok rewmélem új címek lesznek (mint a Rocket League), vagy remasteredek (mint a GoW 3), mert a jobb AAA-s címeket félő, hogy beszerzem, mire ingyen odaadnák.