Elrajtolt az új King's Quest

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 29.
  • Videó
Link másolása
Ma piros betűs napot tarthatnak a kalandjátékok rajongói. Az Activision jóvoltából 32 év után feltámadt a King's Quest, az új iteráció első epizódja A Knight To Remember címen fut, befutott a launch trailere is.

A Sierra klasszikus kalandjátéka 32 év után támad fel a hamvaiból, a nagy előd előtt tisztelgő King's Quest: A Knight To Remembert a The Odd Gentleman csapata rakta össze. A készítők öt fejezeten át mesélik el Graham király történetét, melyben hősünk már megőszült és az unokájának meséli el korábbi kalandjait.

A játék PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra érhető el.

2.
2.
KopyAti
#1 Köszi a faszányos kis infót!
1.
1.
Gorrister
Gyerek, ez a játék jó lett. Valamiért az előzetesek alapján nem jött be, de pozitívan kellet csalódnom. Tény, hogy nem éri el a nagy elődök szintjét, és nem is klasszikus kalandjáték, de ennek ellenére kellően szórakoztató. Persze vannak benne QTE-k meg ügyességi részek, de van mellete egy egész nagy szabadon bejárható terület jó pár karakterrel akikkel beszédbe elegyedhetünk és megannyi más interakcióval. Lehet tárgyakat gyűjtögetni az inventorynkba és bár a feladványok nem túl nehezek de legalább logikusak és jól illeszkednek a történetbe.
A szinkronhangok és a zene csillagos ötöst érdemel. Bár a kézzel rajzolt kalandokat jobb szeretem és a képek alapján nem nagyon tetszett ez a 3D-sített környezet, de végül is egész jól mutatnak a hátterek és a karakterek is.
Be is fizetek az egész szezonra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...